- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
Ben henüz 9. haftadayım ama benimde mide yanmam 5. haftada başladı. Bulantı 6. haftada başladı ve tüm gün sürüyor. Gündüzleri hiç birşey yapmamama rağmen bildiğin koltukta sızıp kalıyorum. Geceleriyse uyuyamıyorum. Böyle bir depresyonda gibiyim. Ya ben bebeğim gelsin diye ne bekledim ne dualar ettim. Şu halimden daha bir rahat huzurlu mutlu olurum sanıyordum. Ama hormon değişimleri böyle yapıyor. Doktorum çok normal dedi. Üzme kendini. Bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek inşallah. Dualarım seninle.
Ben henüz 9. haftadayım ama benimde mide yanmam 5. haftada başladı. Bulantı 6. haftada başladı ve tüm gün sürüyor. Gündüzleri hiç birşey yapmamama rağmen bildiğin koltukta sızıp kalıyorum. Geceleriyse uyuyamıyorum. Böyle bir depresyonda gibiyim. Ya ben bebeğim gelsin diye ne bekledim ne dualar ettim. Şu halimden daha bir rahat huzurlu mutlu olurum sanıyordum. Ama hormon değişimleri böyle yapıyor. Doktorum çok normal dedi. Üzme kendini. Bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek inşallah. Dualarım seninle.
Bnm mide yanmam ve bulantilarim hala devam ediyor günler bian önce geçsin diye dua ediyorum bana doktorun gaviscon ve rennie yazdi bunlar sayesinde biraz ayaktayim iste
Gecmis olsun cnm o suruplarin bana hic faydasi olmadi sana iyi geliyosa guzel az kalmis zaten sabret allahim kolay hayirli dogumlar nasip etsin
Dogumdan sonra hepsini unutacagimi biliyorum ama doguma kadar nasil gececek bilmiyorum vucut olarak kendimi kotu hissediyorum halsiz olup uzaninca normal olsam uzaninca bile kirik kemiklerim sanki allah im dayanma gucu wersin sifa bekleyen herkese sifa wersin inanin durumumu anlatmaya kelimer yetmiyo kolay kolay agrisini sizini belli eden biri bile degilim ki psikolojik olarak da bitik durumdayimYasayan bilir dicem bu cektiklerinizi.bende 8kilo verdim ki zaten zayiftim iskelet gibiyim bi karnim var vc ye gidecek enerjiyi zor buluyorum biraz daha sabir gececek hepsi illaki.3.hamileligim hepside ayniydi duzeliyor zamanlada iste duzelene kadar ki zamanlar zor cok zor
Dogumdan sonra hepsini unutacagimi biliyorum ama doguma kadar nasil gececek bilmiyorum vucut olarak kendimi kotu hissediyorum halsiz olup uzaninca normal olsam uzaninca bile kirik kemiklerim sanki allah im dayanma gucu wersin sifa bekleyen herkese sifa wersin inanin durumumu anlatmaya kelimer yetmiyo kolay kolay agrisini sizini belli eden biri bile degilim ki psikolojik olarak da bitik durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?