Benim gibi olan var mi

alev307

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
182
40
48
39
Bu aralar asiri stres altındayım. Onun verdiği bir durum mu yoksa fiziksel bir başka sorunum mu var bilemiyorum.Su an asiri derecede korkuyorum.Kac gündür yemek yerken cignemede güçlük yaşıyorum sanki çiğnemeyi unutmusumda yemek yerken yavaş yavaş cigneme yapabiliyorum.Son bir haftadır akşam saat 6 dan sonraları birsey yemiyorum.Ertesi gün yeme içme devam ediyorum.Acaba çene kaslarimda güçsüzlük mu oldu yoksa psikolojik olarak ben mi oyle düşünüyorum.Cok korktuğum icin sürekli birseyler yiyip bir problem olmadığını kendime göstermeye çalışıyorum.Asiri korkuyorum sakinleşince doktora gideceğim.

Olamaz tabiki böyle bir sey ama madem korkuyorsun kasların zayıflamasından, çiğnemede sıkıntı yaşayıp yaşamadığından. Sakız çiğne bol bol. Aktif kullandığın için kasını o zaman bir sıkıntı olmadığına emin olur rahatlarsın biraz. Çene antrenmanı gibi düşün

NEden bukadar çok korkuyorsunuz evham insanı her yönden etkiler tabiki hepsi ayrı ayrı değerlendirilmesi gereken şeyler bence konuyu tam ben mi anlayamadim acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…