Benim gibi olan varmı aranızda? Yardımcı olun bana

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
Selam bayanlar. .. benim sorunum yıllardır calismama rağmen elimde hiçbir şeyim olmaması arkadaşlarım evi var o yoksa arabasi var herkes bişey aldı yani ama bende tık yok sürekli her aynı maastan hiçbir şey kalmıyor kredi kartları ödenip tekrar harcaniyor nereye kadar böyle gidecek hiç bilmiyorum üstelik her ay bir kart açıkta kalıyor ödenmiyor. Eskiden çok çok harcardm etrafimdaki dost arkadaş sandıklarm para için yanımda larmis bunu fark ettiğim an etrafımda eski arkadaşları göremedim sıkıldım böyle yaşamak tan biraz toparlamaya çalışıyorum yine beş yüz tl falan ivir zivir harcaniyor kendime gereksiz şeyler için sonra kredi kartları falan yaa ben kıskanıyorum arkadaşları mı benimde artık gayrimenkul um olsun borçlarım bitsin bişeyler olsun artık yardimci olun bana akıl ne yapabilirim

Ben de cok gezip tozan harvamayi seven biriyim bunu bildigim icin ilk isim kredi cekip araba almak oldu simdi krediyi oduyorum mecbur arabada birikimim oldu hrm de gezip tozmayi kolaylastirdi.Kendinizi o tarz bir borca baglayabilirsiniz tabi once kredi kartlarini duzene sokun sonra istediginiz alan icin borca girin

Selam bayanlar. .. benim sorunum yıllardır calismama rağmen elimde hiçbir şeyim olmaması arkadaşlarım evi var o yoksa arabasi var herkes bişey aldı yani ama bende tık yok sürekli her aynı maastan hiçbir şey kalmıyor kredi kartları ödenip tekrar harcaniyor nereye kadar böyle gidecek hiç bilmiyorum üstelik her ay bir kart açıkta kalıyor ödenmiyor. Eskiden çok çok harcardm etrafimdaki dost arkadaş sandıklarm para için yanımda larmis bunu fark ettiğim an etrafımda eski arkadaşları göremedim sıkıldım böyle yaşamak tan biraz toparlamaya çalışıyorum yine beş yüz tl falan ivir zivir harcaniyor kendime gereksiz şeyler için sonra kredi kartları falan yaa ben kıskanıyorum arkadaşları mı benimde artık gayrimenkul um olsun borçlarım bitsin bişeyler olsun artık yardimci olun bana akıl ne yapabilirim

kaç yıldır çalışıyorsun canım ?

Bende seninle aynı durumdayım da gelirin nasıl ?

kredi kartlarını kapat. maaşını bankadan hemen çekme. ihtiyacın olanı git atmye çek... elinin altında çok parada olmasın...

Beş yıl oldu gelrim 2700 tl

Gelirin benim gelirimin 2 katı ... Bence sen şey yap canım hemen bir borca gir kredi çek studio daire al kredi kartlarını iptal ettir...Studio daireyi kiraya verirsin en az 500TL kalanını da maaşından ödersin...90.000 /60 ay =1500 ayda taksit yapar 500 evden gelse 1.000 TL maaşından düşse 5 yılda biter ev sahibi olursun en azından.

öncelikle kartlarınızı eksiltmeye çalışın tek kart yeterli olur.
para biriktirmek için hedef koyun kendinize. 2700 lira maaş alıyorsanız bunun başlangıçta 300 lirasını ayırıp, geri kalan 2400 liraya göre harcamalarınızı şekillendirin. daha sonra bunu her ay 50-100 arttırarak yapmaya çalışın.

böylece 5 yıl içinde 20.000 tl ye yakın birikim yapabilirsiniz. ardından kredi çekip ihtiyacınıza göre bir ev sahibi olabilirsiniz.

Back
X