Benim gibi olan varmi

limont

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
122
43
98
35
Çanakkale
Merhaba benim adetim bir iki gün oynama yapıyor yani 28 29 30. Günlerde başlayabiliyor. Bugün 29.gundeyim adet belirtim yok. Karnım ağrılı gibi baslicak gibi olurdu ama yok. Şiddetli göğüs agrm olurdu şuan hafif. Yine kendimi kandirmak istemiyorum hafif akıntım var çok yoğun değil ama. Şeffaf kokusuz. Yani bir hafta daha bekleyin diyorum test yapmicam hayal kırıklığı olmaması için. Sizce normal mi ben mi abartiyorum :KK43:

Bende ayni durumdayım bekliyorum bakalim sabretmemiz lazim biraz galiba

belirti aramayın bunların farklı sebepleri olabilir boşuna imitlenince insan daha çok üzülüyor. Regl günü geçerse test yaparsınz hayırlısı inşallah 🌸

belirti aramayın bunların farklı sebepleri olabilir boşuna imitlenince insan daha çok üzülüyor. Regl günü geçerse test yaparsınz hayırlısı inşallah 🌸
34.gundeyim adetim gecikti ilk defa. Gebelik belrtisi olmamasi aklima gec dollenme olabilecegi ihtimalini getiriyor cnku hic bu kdr gecmezdi adetim. Bakalm erken gebelk testi aldm yarn sabah yapacagm 🤔

Umarm hayrli haberler aliriz hepimzde. 34.gun bugun. Hc geckmezdi bu kdr. Yarn sbah test yapacagm bakalm ergen gebelk testi aldm
Merhabalar sonucunuz nasıl çıktı acaba?? Aynı durumda ve belirtisizim ben de.. Ne adet ne hamilelik hiçbir şey için belirti yok..

Test yaptm pozitif ckti :)
Ayyy çok sevindimm hayırlı olsun inşallah allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ☺ ben daha test yapmadım gecikemde 4. Gün bekliyorum bakalım ve hala aynıyım belirtisiizz işin tuhafı hiçbir şey de hissetmiyorum ne hamileyim ne de adet olcam diye 😅

Ayyy çok sevindimm hayırlı olsun inşallah allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ☺ ben daha test yapmadım gecikemde 4. Gün bekliyorum bakalım ve hala aynıyım belirtisiizz işin tuhafı hiçbir şey de hissetmiyorum ne hamileyim ne de adet olcam diye 😅
Bence olablr ya iki gun dha bekle test yap ama erken gebelik testi yap sende benm gbi.:)

Back
X