benim gibi olan?

alirem

elifim..
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
463
7
46
Kayseri
salı günü hastaneye gittim doktorum 1 cm lk açılmam oldugunu söyledi ama tahmini dogumum ne zman olacagını söylemedi benim gibi 1 cmlk açılması olan arkadaşlar ne zmn dogurdular acaba ?? bende tahmini ne zmn dogururum bilen

Valla dünde benim 2 cm açıklığım çıktı ama ne sancım var ne bişi 37+3 üz bugün...

Bir bilgisi olanlar cevaplasın lütfen...

ay kızlar bende aynıyım yumuşama var açılma var beklicez dedi bakalım artık

nakdar yardımcı olurum bilemiyorum ama ben ağrılarım oldugu için doktora giitim ama öyle şiddetlı ağrılar degıl bel agrısı kasık ağrısı ve akşamdan olan sertleşmeler kontrol ettıler 1 santım açılmam vardı hemde daha 2 haftam vardı sezaryana ama allaha çok şukur dunya güzelı saglıklı bır kızım oldu bu arada ilk cocugumda da da acılmam olmuştu 2 santım kadar bunun hikayasıde ayımdaydım ama dogumuma nekadar vardı bilmiyordum doktora gittım gun almak ıçın muane ettı ve dediki senın bır 2 3 gündür doğumun başlamış bebek anne karnında kakasını yemıs senın sancın yokmuydu bende sadece sertleşme vardı ilk doğumum anlayamadım kıl payı bebegım kurtuldu gunu ögrenmek ıçın gitmeseydım düsünmek bile istemiyorum cok şukur oğlumda sağlıklı doğdu inşallah yardımcı olmuşumdur şu anda iki evladım var ooğlum ve kızım çok yoruyorlar benı bazen sınırlenıyorum ama allahın en güzel mucızelerı saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah

amin işallah ya en iyi günlerin diyolar ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…