• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olanlar mutlaka vardr. Ltfen okuyun.

myrosegarden_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
55
0
86
38
İzmir
mrb arkadaşlar. cok moralim bozuluyor artık bu konuya. 3 yıldır gercekten evlilik düşünüyorum. ve bircok insanla tanıstırldım. kendim buldum tanıstım. aama olmuyor olmuyor.sinirlrim bozuldu. ya ben beğeniyorum karsı taraf beğenmiyor yada ben beğenmiyorum bu kez karsı taraf bayılıyo illaki olsun istiyor. çok çirkin değilim ama çekicide dğilim napıcam ben lütfen varmı bnm yasadıklarımı yasıyanlar. ne var ki böyle ne zman karşılıklı beğenip sevip evleneceğim. ALLAH IM..............:(((((

yalvarırım bişey yazın. bugün yine aynı seyi yaşadım. kişiliğimi karakterimi beğeniyorlar. göürüşüyorum ses yok. birdaha ki görüşme yok. çok mu güzel olmak gerekiyor.

alakası yok güzellikle. bazen olur öle.
sen boşver bacım, prens bulcam diye bissürü kurbağa öpmekten iyidir. senin de günün gelir elbet, seçicilik iyidir.

seçiyorum kızıyorlar ne bekliyon diye. tamam iyi diyorum bğeniyorum bu kez ben seçiliyorum. aynanın karsısına gecip ne var bende diye sorgulamaya basladım artık. çık çıka bilirsen. offffffffff severek evlenlere gıpta ediyorum. herkes eşinin kıymetini bilsin. evlenmek cok zor....

sen evlenmek için nasıl karşındakinin sadece görünüşüne bakmıyosan, onlar da öle. o insanlarla senin uyuşmayan taraflarınız var demek ki. bu kötü bişey değil ki.. kendini sorgulaman yersiz bence. kimse için kendini değiştirmemeli kişi.

mutlaka bır yerde kısmetın vardır ama aramakla bulunur mu cogu zaman bulunmaz.. bence kendını farklı ortamlara sokmalısın kurslara felan gıtmelısın.. ne ıstedıgını cok ıyı bılmelısın.. sen kararlı olursan karsına ona gore ınsanlar cıkar dıye umıt edıyorum.. acaba bu mu bu mu duye denemek cok da mantıklı degıl.

canım yasın kac?

evlılık bılıyosun kısmet işi

bence allahtan hayırlısını dılemelısın

ben 5 yıl tanısıp severek evlılık yaptım yaklasık 2 yıldır evlıyım esımle evlenmek ıcın bekledım 5 yıl ınan bazen keske sevgılı kalsaydık dıyorum sabahtan bulusup aksama kadar gezelım sonra evlı evıne koylu koyune dıyorum bılmem anlatabıldımmı ıster gorucu usulu evlen ıster severek evlen aynı eve gırmeyınce huyu suyu bellı olmuyo evlenıcegın ınsan belkıde gozunun onunde ama suan goremıyosundur umarım gonlune gore sana ve aılene yakısan bırı ıle evlenırsın ama yasın kac olursa olsun acele etme ben 23 yasımda evlendım ama aılede en kucuk evlenen benım kuzenlerım 28 yasından once evlenmedıler bence bu kadar takıntı yapma bekarlıgın tadını cıkar cunku evlenınce cok arıycaksın bu gunlerını hersey gonlunce olsun....

Canım bence olmasından çok hayırlı olmasını dilemelisin.......

bunun ne güzellikle ne de çirkinlikle ilgilisi var herşeyin vakti saati var şaşmıyor..
demekki daha doğru vakit gelmemiş senin için....

anneannemin çok kullandığı bi laf vardır

''Nasipse gelir hintten yemenden..nasip değilse ne gelir elden''a.s

üzülme zamanı gelince herşey o kadar hızlı oluverir ki sen bile şaşırırsın..

hayırlısı olsun senin için...hepimiz için......inş.:Saruboceq::Saruboceq:

kalıbımı basarım cevre etkisindesin ve ne dedigini bilmiyosun kaydirigubbakcemile

ve şuan 2. konuyu görüyorum.
var bu gün bu kıslarda bişi ya kafamçokkarıştı

demek ki nasip değil opuyorumnanaktan

a ben beğeniyorum karsı taraf beğenmiyor
senin beğenmeme hakkın olduğu gibi onlarında var:hulya:

çok çirkin değilim ama çekicide dğilim napıcam
bu yaşadıklarının güzellikle alakası yok sengözlerimebaksanab

"mutlu olmak için sevdiğinle değil seni sevenle evleneceksin " diye söylerler. evde kaldığını düşünüyorsan seni seven biriyle evleneceksin.

daha 23 yaşındasın 3 yıldır evlilik düşünüyorsun ... bu süre zarfında pek çok işiyle görüşmüşsün... bence kendine eziyet ediyorsun kafamçokkarıştı

ya bugünlerde ne kadar çok açılıyo bu konu...kıslar ne oluyo ya acele etmeyin.yaşın daha 23 evde kalmış degilsn bişi degilsin ne bu panik...ihşallh hakkında hayırlısı iyi ahlak sahibi biisi çıkar karşına canımcım..

amaniinn ya valla baya bi türedi bu tarz dertler forumda...kaydirigubbakcemile3
ayy bakıyorum hepsi de çok genç ve evde kalmaktan korkuyolar..ne bu acele yaa anlam veremiyorum...neyin hevesi merakı bu??
tamam herkes ister zamanı gelince yuva kursun eşi olsun ama kızlar kusura bakmayın ama bazıları inat , heves, kıskançlık gibi sebeplerle aceleyle evlenmeye kalkıyor sonra da evliliğim şöyle böyle diyor..hey allahım yaaaa :delphin:

Back
X