Benim gibi olanlar mutlaka vardr. Ltfen okuyun.

kızlar evlilik kurumu bitiyor, bu konuların artması ondaaan! erkekler erkek olma, sahiplenme özelliklerini kaybettiler.

valla sana cok hak veriyorum,
gercektende bu zamani erkekler cok acayipler ya hic anlamiyorum. kiz gibi olmuslar, tek bildikleri sey naz kapris. Hic erkek gibi erkek, adam gibi adam kalmadimi acaba ya ???

hayırlısıysa eğer nasıl olup bittiğini sen bile anlamazsın,zamanı gelince olucak nasılsa.bu arada çevrende evlenip çocuk sahibi olanları ve sıra sende diye senin gözünün içine bekanlarıda takma.evlenmiyosun bir dert evleniyosun bisürü dert..

bak canım herkes gibi sende kaderini yani anlında yazılan kişiyi bekliyorsun farkında olmadan ben hiç evlenmeyi düşünmediğim anda daha bir aylık çıktıgım birinden evlilik teklifi aldım e yapıcam bilemedim dilim tutuldu ve hiç hatırlamıorum evt demişim şimdi nişanlıyım çok sevioruz birbirimizi hayat bu kader bu kısmet bu neren çıkıcagı belli olmaz

slm bende 17 yaşında evlendim severek mutluyum çok allah herkese versin ama bu işler kısmet işi olur acele etme hem ne güzel yaşını al bekarlıgını yaşa evlilikte göründügü gibi al eşini koluna tak gez degil mesuliyetleri çok büyük şuanda 28 yaşındayım neler yaşayıp atlattıgımı ben bilirim bazen derim keşke erken evlenmeseydim ama o da kader.aile kötü olunca neyse bilki ouyor yine problemler ofoffofff sen en iyisi bak keyfine hayırlısı de bunu sakın unutma HAYIRLISIYSA OLSUN cnm bahtın açık olsun .

Evliliğinde sıkıntı yaşayanlar "Evlendim de ne oldu!" der, beraber olduğu insanla evlendiğinde her şeyin daha da güzel olacağına inananlar "Evleneyim, ne olur!"... :delphin:

En klasik söz, "Evlilik kale gibi içeridekiler dışarı çıkmaya uğraşır, dışarıdakler içeri girmeye"... sengözlerimebaksanab

Erkek-kadın neslinin duygularındaki değişimden ziyade tatminsiz oldu insanlar... İşinden memnun olmayan, eşinden memnun olmayan, çalışma arkadaşlarından nefret edip iş değiştirince eski ortamını özleyen... Herkes mutluluğu bir yerlerde arıyor ve şartlar değişmedikçe mutlu olabileceğine inanmıyor kimse... Oysa sıkıntılarımız varsa, huzursuzsak koşullar ne kadar değişirse değişsin kendi kederimizde boğulmaya devam ederiz... Br klasik söz daha "Kişi nereye giderse gitsin kafasını da yanında götürür"... Demem o ki mevcut şartlarda arayın mutluluğunuzu, aksi halde beyaz atlı prens bile sizi çekip kurtaramaz "karanlığınızdan"... Kaldı ki şartlar gerektiğinde kendiliğinden değişecektir zaten... :kahve:

yalvarırım bişey yazın. bugün yine aynı seyi yaşadım. kişiliğimi karakterimi beğeniyorlar. göürüşüyorum ses yok. birdaha ki görüşme yok. çok mu güzel olmak gerekiyor.

merhaba beni anlatıyor gibisiniz demek ki , erkeklerde bir korkaklık var ilk görüşmede ayılıp bayılan erkekler diğer gün aramayı kesiyorlar neymiş evlilikten korkmuşlar sanki biz evlilik için üstlerine zıplıyoruz. Artık kendine güvenen erkek olsunda bırak evliliği der oldum:)))

Back
X