Benim gibi olup sonradan mutlu bir evlilik yapan var mı ?

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
İyi günler arkadaşlar 4 yıllık iliskim aldatmalar hakaret küfürden sonra 2 ay önce bitti. O bende saplantı olmustu. Cok sükür biraz toparlandım. Diğer konularımı okuyanlar bilir zor günler gecirdim. Evlilik düsünüyordum iyi ki de olmadı.. Ama cevreme bakıyorum herkes cok mutlu arkadaslarım sevdikleriyle evlendi. Kendime bakıyorum cok üzülüyorum. Ailem de üzülüyor Benim için görüyorum fark ediyorum. 27 yasıma az kaldı. Ve bu saatten sonrA birini sevip evlenebilir miyim bilmiyorum. Mutlu bir yuvam olsun istiyorum bütün cocukluk arkadaslarım evlendi. Benim gibi olup sonradan mutlu bir birliktelik yaşayıp evlenen var mı :(

Ooo cok var..
Hatta evlenıp eşini evınde baskasıyla basan arkadasım var ..tabı bosandı
Yolda gorsen yuzune bakmazsın ..oyle bır tıple evlıydı..
Suan yenıden bekar bırıyle evlendı boylu poslu yakısıklı
Ve ıkısıde calışıyor en guzel semtte oturuyor (digerıyle kotu bır mahallede mustakıl bır evde oturuyordu)cocugu oldu..
Cok mutlu esı gozlerının ıcıne bakıyor
Esının aılesı desen hepsı pervane..
Kendıde bızde boyle bır kısmetı olacagını dusunmezdık ..

Ooo cok var..
Hatta evlenıp eşini evınde baskasıyla basan arkadasım var ..tabı bosandı
Yolda gorsen yuzune bakmazsın ..oyle bır tıple evlıydı..
Suan yenıden bekar bırıyle evlendı boylu poslu yakısıklı
Ve ıkısıde calışıyor en guzel semtte oturuyor (digerıyle kotu bır mahallede mustakıl bır evde oturuyordu)cocugu oldu..
Cok mutlu esı gozlerının ıcıne bakıyor
Esının aılesı desen hepsı pervane..
Kendıde bızde boyle bır kısmetı olacagını dusunmezdık ..
Ne güzel .. benim de birlikte olduğum kişi lise mezunu işsizdi. Bi de üstüne aldattı. Allah’a şükür evlilik olmadı. suan başkasını sevip evlenebilir miyim bilemiyorum. Allah arkadasınzı hep mutlu etsin insallah

Ne güzel .. benim de birlikte olduğum kişi lise mezunu işsizdi. Bi de üstüne aldattı. Allah’a şükür evlilik olmadı. suan başkasını sevip evlenebilir miyim bilemiyorum. Allah arkadasınzı hep mutlu etsin insallah
Bızımkınınde gozu kördu..
Esıde Kendıne yakışmayan cahıllıkte bırıydı ..
Suan hayal edemeyecegı hayatı ve askı yasıyor ..
sabır ...
bence karsına cıkması ıcın dua et tabı hayırlısının ..
Insallh gonlune gore olur

Benimde 4 senelik bi ilişkim bitti. Şu an iyki olmamış dıyorum. Daha iysi karşınıza çıksın dua edın

Bızımkınınde gozu kördu..
Esıde Kendıne yakışmayan cahıllıkte bırıydı ..
Suan hayal edemeyecegı hayatı ve askı yasıyor ..
sabır ...
bence karsına cıkması ıcın dua et tabı hayırlısının ..
Insallh gonlune gore olur
Evet bana da cok söylerlerdi. İste dinlemedim. İnsallah Allah hayırlsını nasip eder

Tatlim benim daha kac yasindasin ki...
Deli gibi asik da olursun mutlu da olursun. Hatta simdi dusunme bile evliligi eski iliskinin hasarlarini atlat, kendini toparla, gez dolas. 30dan sonra dusunursun.

Tatlim benim daha kac yasindasin ki...
Deli gibi asik da olursun mutlu da olursun. Hatta simdi dusunme bile evliligi eski iliskinin hasarlarini atlat, kendini toparla, gez dolas. 30dan sonra dusunursun.
Zaten suan icin düşünmüyorum. Hazır değilim ama bir daha sevememekten korkuyorum :(

Bu saatten sonra ???

27 ya da herhangi bir yaş evlenip mutlu olmak için geç değildir .. evlenebilir miyim diye düşünmeyin bence .. hayırlı bir insan karşıma çıkar mı diye düşünün , herkes evlenir ama önemli olan Kadir kıymet bilen birileriyle birlikte olabilmek

Ben de aşağı yukarı bu yaşlardayım. Evli bir arkadaşım bu saatten sonra aşık olamazsın, işte ayaklarını yerden kesecek kimse olmaz filan diyor. Sanki aşık olmanın yaş sınırı var. Bence siz de henüz gençsiniz. Hatalarınızdan ders çıkarın düzgün, güzel bir ilişki kurmamanız için bir sebep yok ortada. Dert etmeyin.

Bu saatten sonra ???

27 ya da herhangi bir yaş evlenip mutlu olmak için geç değildir .. evlenebilir miyim diye düşünmeyin bence .. hayırlı bir insan karşıma çıkar mı diye düşünün , herkes evlenir ama önemli olan Kadir kıymet bilen birileriyle birlikte olabilmek
Doğru hayırlısını diliyorum ben de Allahtan

Ben de aşağı yukarı bu yaşlardayım. Evli bir arkadaşım bu saatten sonra aşık olamazsın, işte ayaklarını yerden kesecek kimse olmaz filan diyor. Sanki aşık olmanın yaş sınırı var. Bence siz de henüz gençsiniz. Hatalarınızdan ders çıkarın düzgün, güzel bir ilişki kurmamanız için bir sebep yok ortada. Dert etmeyin.
İnsallah dediğiniz gibi olur. Allah size de nasip etsin en güzelini

Basligi gorunce dedim ki kadin kesin 5 cocukla ortada kaldi
Ayol sizde ne var ki illa evlenir mutlu olursunuz konu sahibi. Karalar baglamayin

Dolu var kuzenim 8 sene nişanlı kaldı kavga gürültü olmadı en sonunda ayrıldılar . Aradan 4 sene sonra 37 yaşındayken evlendi buldu baska bitini hem de severek evlendi .

Biraz sosyal ve Dışa dönük ol bulursun birini merak etme her insanın Dünya'da bir nasibi var brn buna inanıyorum.

Bol şanslar ...

Back
X