Benim gibi olup sonradan mutlu bir evlilik yapan var mı ?

Dolu var kuzenim 8 sene nişanlı kaldı kavga gürültü olmadı en sonunda ayrıldılar . Aradan 4 sene sonra 37 yaşındayken evlendi buldu baska bitini hem de severek evlendi .

Biraz sosyal ve Dışa dönük ol bulursun birini merak etme her insanın Dünya'da bir nasibi var brn buna inanıyorum.

Bol şanslar ...
Belki de nasibimizde evlilik de yoktur Allah bilir. Ama insan sevip evlenmek istiyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

En yakınımdan örnek vereceğim abim 5 yıllık ilişkisini bitirdi kız arkadaşıyla gorusurduk çok mutsuzdu ilişkileri bittiği dönemlerde şimdi evli bir oğlu oldu ve çok mutlu Allah daha da mutlu etsin
Ayrıca 27 yaşında bu ne umitsizliktir daha karşına kimler çıkacak

Bende kendimi ve ailemi üzmüstüm bir zamanlar bir erkek yüzünden. Pismanmiyim evet keske olmasaydi. Neyse.
Kac sene benim görüstügüm biri olmadi hatta ailem evlenecegimi bile düsünmüyorlsrdi.
Ne oldu? Hem ailem hem ben ümitlerimizi kestikten sonra karsima esim cikti..

En yakınımdan örnek vereceğim abim 5 yıllık ilişkisini bitirdi kız arkadaşıyla gorusurduk çok mutsuzdu ilişkileri bittiği dönemlerde şimdi evli bir oğlu oldu ve çok mutlu Allah daha da mutlu etsin
Ayrıca 27 yaşında bu ne umitsizliktir daha karşına kimler çıkacak
Allah daha da mutlu etsin. İnsallah dediğiniz gibi olur

Bende kendimi ve ailemi üzmüstüm bir zamanlar bir erkek yüzünden. Pismanmiyim evet keske olmasaydi. Neyse.
Kac sene benim görüstügüm biri olmadi hatta ailem evlenecegimi bile düsünmüyorlsrdi.
Ne oldu? Hem ailem hem ben ümitlerimizi kestikten sonra karsima esim cikti..
Ne güzel. Allah bana da nasip eder insallah:(

Back
X