Benim gibi şuan dış gebelik yaşayanlar

daha açıklayacı yazarsan sormak istediğin bir soru felan yokmu ? daha çok yardımcı olalım böyle kimse yazmaz da.

Şuan dış gebelik yaşıyorum dün iğne oldum düşmesini bekliyorum çok kötü durumdayım nasıl olacak sizde yaşadınız mı neler oluyor bu süreçte 😞

Canım benim geçmiş olsun. Sen nispeten benden şanslısın bugün onuncu gün benim sol tüpüme mal oldu dış gebelik. İnşallah senin değerlerin hemen düşer. Bu süreçte kesinlikle ayağını sıcak tut

Canım benim geçmiş olsun. Sen nispeten benden şanslısın bugün onuncu gün benim sol tüpüme mal oldu dış gebelik. İnşallah senin değerlerin hemen düşer. Bu süreçte kesinlikle ayağını sıcak tut
Benim de sol tüpüm alındı. Tekrar hamile kalabildiniz mi

Benim daha çok yeni ameliyatın bugün onuncu günü... Ama forumlarda okudum tek tüple doğal yoldan hamile kalanlar epey var. Vücut uyandırıldığı için önümüzdeki altı ay içinde daha kolay gebe kalabiliriz diye umuyorum.. Çoğu öyle olmuş

Benim daha çok yeni ameliyatın bugün onuncu günü... Ama forumlarda okudum tek tüple doğal yoldan hamile kalanlar epey var. Vücut uyandırıldığı için önümüzdeki altı ay içinde daha kolay gebe kalabiliriz diye umuyorum.. Çoğu öyle olmuş
Anladım geçmiş olsun. Ben de mayısta geçirdim dış gebelik. 6. Aya girdim henüz yok hayırlısı olsun inşallah olur

Dış gebelik sonrası sağlıklı tüpte de sıvı birikimi oluyormuş. Doktorum hsg çekilmeden çok zor ama hsg sonrası altı ayda yüzde 70 olur dedi... Geçmiş olsun inşallah tez zamanda gebelik haberinizi alırsınız🙏

Dış gebelik sonrası sağlıklı tüpte de sıvı birikimi oluyormuş. Doktorum hsg çekilmeden çok zor ama hsg sonrası altı ayda yüzde 70 olur dedi... Geçmiş olsun inşallah tez zamanda gebelik haberinizi alırsınız🙏
Neden Hsg çekilmeden çok zor dedi. Bana doktor hiçbir şey demedi. Hsg yi de kendim duydum. İnşallah teşekkürler. Size de geçmiş olsun

Umarım tüpüm patlamaz şuan Salı gününü bekliyorum değerim düşer diye ama iğne vurulduğu halde kanamam olmadı henüz soğan kaynatıp içecem yarın benimde sağ tarafta zaten doktor kendisi dedi 3 ay sonra hsg çekip bakmamız lazım diye sizin çok mu yüksek çıktı hcg de patladı çok geçmiş olsun ameliyat süreci zor mu bende kendimi her seye hazırlıyorum heran başıma gelebilir 😞

Benim önce kürtaj yapıldı patoloji den gelen rapor sonrasında değer 3900ü bulduğunda acil laparoskopi yapıldı..
Doktorun cevabını aynen iletiyorum: HSG mutlaka çektirmelisin sağlam ve açık olduğu varsayılan tüpün gibi ameliyat olan tüpün de son durumu tam olarak nereden alınmış tam rahim çıkışından mı yoksa biraz uzaktan mı; kör bir uç olarak kalmış olabiliyor. HSG 2 siklus sonra çekilebilir.

Umarım tüpüm patlamaz şuan Salı gününü bekliyorum değerim düşer diye ama iğne vurulduğu halde kanamam olmadı henüz soğan kaynatıp içecem yarın benimde sağ tarafta zaten doktor kendisi dedi 3 ay sonra hsg çekip bakmamız lazım diye sizin çok mu yüksek çıktı hcg de patladı çok geçmiş olsun ameliyat süreci zor mu bende kendimi her seye hazırlıyorum heran başıma gelebilir 😞
Değer 5000in altında ve iç kanama yoksa genelde iğne ile tedavi yapılmakta. Sizin yerinizde olsam salıyı beklemeden başka bir hekime daha giderim..

Benim gittiğim doktor bulunduğum ilin en iyilerinden özel ondan önce doktorda iğne dedi en son dün iğne vurulurken değerim 2160 çıktı

Şimdi bu kürtaj nasıl oluyor yanı kürtaj derken bebek tüpte zaten rahimde değil ki
Bak şimdi bhcg1500 e ulaşmasına rağmen kese yoksa muhtemelen dış gebelik. Ama işte rahimde yalancı kese oluyormuş. Benim doktorum sağlıksız iç gebelik diye bunu kürtajla aldı ama rahim iç dokusuymuş içinde fetüs çıkmadı. Böyle olunca ultrasonda görülmeyen bebek tüpte çıktı ve kapalı ameliyatla tüple birlikte alındı. Çünkü bende iç kanama başlamıştı. İğne fayda etmez diye hiç denenmesi.

Hım işte bende Rahime bakan bütün doktorlar rahmimde bişey görmedi demek ondan kürtaj olmadım nette okudum değeri 500 olup patlayanda var ben tetikte bekliyorum bu psikoloji çok zor

Hım işte bende Rahime bakan bütün doktorlar rahmimde bişey görmedi demek ondan kürtaj olmadım nette okudum değeri 500 olup patlayanda var ben tetikte bekliyorum bu psikoloji çok zor
Korkmayın lütfen herşeyin hayırlısı.. İnşallah tek doz iğne yeterli gelir. Erken müdahale de edilmiş. İnşallah şifa olur size..

Back
X