Bebek Beslenmesi Benim gibi sütünü sagip veren anneler varmi??bebeğiniz kac aylik??kaç saatte bir kaç ml süt iciyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Benim bebegim emmiyor.sütümu sagarak veriyorum..iki bucuk aylik kizim var..benim gibi sütünü sagan anneler varmi...Bebeginiz kac aylik..kac saatte bir..kaç ml süt içiyor..

bu anneden anneye sutten sute degisir. Doktoruna danis istersen. Bazi annelerin sutu yogun yagli kaymak gibi olur. Az da olsa doyurucu besleyici olur. bazi annelerin sutu su gibi olur cocuk icer ama cok cabuk acikir ve yavas gelisir

Hazir mamalar gibi degil yani bunu olcemezsin. O yuzden anne sutunde 2 veya 3 saatte su kadar icmeli falan diye birsey soylemek mumkun degil.Anne sutu alan bebeklere aciktikca besle diye tavsiye eder doktorlar genelde. Bazen sutun yogun olur bazende su gibi.

Benim bebeğim emmeye başladı simdi 5 aylık çok şükür.Çok düzenli sağman lazım yoksa azaliyo süt ve sağarken su tüket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…