Benim gibi umutlu olanlaar :)

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Selaamm kızlaarr buraya dolu dolu pozitif enerjiyle geldim:KK73:
Bu ay bende özel bi dr.a gittim 3 tane ilaç verdi önce Allah sonra dr sayesinde inşallah bebişim vardır :dua:
Yumurta takibi yaptık 14. günümde yumurtam 18,5 cm oldugunu catlama belirtisi oldugunu ve 3 gunu degerlendirmemiz gerektigini soylemisti. Bizde degerlendirdik:oops:

Gel gelelim günler geçmiyoorr :) biri beni durtuyor test mi yapsn acaba diye:KK70:

( Bu arada kullandığım ilaclar vagi-hex tetradox ve progestan )

Sağ kasıktaki yumurtam gelismisti ve hergun sag kasıgım agriyor batiyor kizlar dua edin insallah tutmustur:anneadayı:

Benim gibi 5-6 gunu olanlar birlikte bekleyebiliriz sizde gelin bana katilin :kahve: belirtilerimizide paylasalim :KK49:

Benimde adetime 12 gün var 5 aydir bebiş istiyoruz inşallah bu ay olur ve benimde kasıklarımda çok sancım var

Selaamm kızlaarr buraya dolu dolu pozitif enerjiyle geldim:KK73:
Bu ay bende özel bi dr.a gittim 3 tane ilaç verdi önce Allah sonra dr sayesinde inşallah bebişim vardır :dua:
Yumurta takibi yaptık 14. günümde yumurtam 18,5 cm oldugunu catlama belirtisi oldugunu ve 3 gunu degerlendirmemiz gerektigini soylemisti. Bizde degerlendirdik:oops:

Gel gelelim günler geçmiyoorr :) biri beni durtuyor test mi yapsn acaba diye:KK70:

( Bu arada kullandığım ilaclar vagi-hex tetradox ve progestan )

Sağ kasıktaki yumurtam gelismisti ve hergun sag kasıgım agriyor batiyor kizlar dua edin insallah tutmustur:anneadayı:

Benim gibi 5-6 gunu olanlar birlikte bekleyebiliriz sizde gelin bana katilin :kahve: belirtilerimizide paylasalim :KK49:
Adet sancisi geliyormuş hiç cnm sana belirtilerin neler

Adet sancisi geliyormuş hiç cnm sana belirtilerin neler

Canim tansiyonum dusuyo bi kac gundur goguslerim hafif agriyo progestanin yan etkeleri olarak dusunuyorum. Bide afedersn biraz akintm var onun disinda birazda belim agriyo

Canim tansiyonum dusuyo bi kac gundur goguslerim hafif agriyo progestanin yan etkeleri olarak dusunuyorum. Bide afedersn biraz akintm var onun disinda birazda belim agriyo
İnsallh hamilesindr bnde umutluyum bkalmm adetime 3 gün war ama sancim az war test aldriym smdi eşime bakalm ne cikack

İnsallh hamilesindr bnde umutluyum bkalmm adetime 3 gün war ama sancim az war test aldriym smdi eşime bakalm ne cikack
İnşallah pozitif çıkar hepimiz bu ay müjdeli haberler aliriz sonucu yaz canım buraya

İnşallah sağlıkla güzel pozitif pozitif haberler alın inşallah. :KK200::dua:

canlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı..ertesi gün ilk idrarla 6 gün öncesi testi aldım ve çift çizgiyi gördüm beklemek zor oluyo böyle zamanlarda deneyebilirsiniz 6 gün öncesi testini bence ;)

canlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı..ertesi gün ilk idrarla 6 gün öncesi testi aldım ve çift çizgiyi gördüm beklemek zor oluyo böyle zamanlarda deneyebilirsiniz 6 gün öncesi testini bence :KK66:
Bende düşük yaptım 6 haftalık oluşmamıştı sonra düştü kendim düşürdüm adetimi bekliyorum hala olmadı 3gun geçti

canlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı..ertesi gün ilk idrarla 6 gün öncesi testi aldım ve çift çizgiyi gördüm beklemek zor oluyo böyle zamanlarda deneyebilirsiniz 6 gün öncesi testini bence :KK66:
Bende onu dusundum canm bugun alamamda yarin alirim 5 gun kalmis olck bata ozamanda cikar heralde :)

Kızlar benim geçti üç gün bu akşam idrar testi yapacağım bakalım dua edin

Back
X