- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
İnşallah pozitif çıkar güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim geçti üç gün bu akşam idrar testi yapacağım bakalım dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif çıkar güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim geçti üç gün bu akşam idrar testi yapacağım bakalım dua edin
Yaptım idrar testi ve tek çizgiİnşallah pozitif çıkar güzel haberlerini bekliyoruz
Sıkma canını çıkmamıs olabilir bi kaç gün sonra adet olmazsan tekrarla testini canımYaptım idrar testi ve tek çizgi
Benimde 6 gun var adetime ve test yaptim tek cizgi karnımda agriyo adet agrisi gibi olucam kesin bu ayda olmadi
Canim daha varmis Allahtan umut kesilmez gecikince tekrar yap benimde 5 gun var adet olckmisim gobi belim agriyo benimde olmadi galiba adet olcam![]()
Kesin olucam canım 2 gundur kasiklarim fena agriyo ama bizimkide bir Umut işteCanim daha varmis Allahtan umut kesilmez gecikince tekrar yap benimde 5 gun var adet olckmisim gobi belim agriyo benimde olmadi galiba adet olcam![]()