Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende yalnızım

( benim annemlerde istanbulda ama uzak bir ilçedeler. ben 1hafta evdeysen diğer hafta muhakkak gidiyorum yani sık sık gidiyoruz ama evde geçirdiğim vakitlerde sıkılıyorum hiç komşum yok
dışarı çıkıyoruz ama bende eşim olmadan çıkınca tedirgin oluyorum biraz istanbul hiç tekin değil
ama çocuk klabalıkta olunca herşeyi daha çabuk öğreniyor
benim kızım bütün ilklerini annemlerdeyken yaptı orda iki tanede kuzeni var onlarla oynuyo... emeklemeyi filan hep orda öğrendi
annemlerde tek başına çok güzel oynuyo daha bir neşeli oluyo eve gelince hep bana gelmek istiyo yalnız durmak istemiyo
ooofff of yarama çok fena parmak bastınız.ben de kıbrısta yaşıyorum 3 yıldır kızım burda doğdu 6 aylık oldu minnoşum.hiç kimsemiz yok burda.işin kötüsü burda gezilecek yerlerde yok.çıksak gezsek.kurak bi memeleket.bütün gün ewdeyiz.kısacası hayatımdaki en güzel şey bitanecik kızım........
bende aynı durumdayım
ailemde burda değil zaten
doğum yapınca işi biraktım tüm vaktimi kızıma ayırmak için ama buseferde evde boğulacak gibi oluyorum
evde iş yapmağıda hiç istemiyor canım resmen işgence geliyor yemek temizlik vs.
bitek kızımlan ilgilenmek çok güzel geliyor bana
ama çalışmaya alışgın olduğumdan evde durmak zor geliyor
devamlı dışarıya atıyorum kendimizi
hava soğuk olursa ona göre giydiriyorum kızımı ama mutlaka çıkıyoruz biyerlere gidiyoruz
hiç biyere gidemessek kayinvaldeme gidiyoruz mesela hiç yoktan iyidir napim
Bende yalnızım, üstelik senin eşin akşamları evde bemnim eşim haftanın 5 günü yok
Öyle sıkılıyorum ki anlatamam. Evde hiç ses yok en aından akşamları bari olsa oğluma faydası olur ama haftanın 5 günü yalnızım ve kendi kendime konuşamayacağıma göre oğlum geç konuşacak 
canım benim çık dolaş,gez eglen...benim gibi küçük bir yerde yaşamıyorsun kı istanbuldasın heralde..ne cok alternatıf vardır..gercı ben calısıyorum ama calısmasaydım burada ne yapardım hıc bılmıyorum.kızınıkoy arabasına(kızına hala küçük diyorlarmıo münasebetsızler bılmıyorum ama:) hıc dınleme onlarıda:)gez toz eglen kızınada aktivite olur..alısverıs emrkezlerıne gıt,oyun aprklarına git,sahafları gez.....hiç sıkılma..doğuda yaşayanları düşün..
nınım ve ata'm herşeyim
Kayıtlı Üye
bende çıkamıyorum üstelik site içerisindeyim..
2.5 aylık oğlumla evde hapsolduk sayemde..
bir dışarı korkum yensem başka bişey istemem..
sevgili trakyalı bende senin gibi ailemden uzakta bebişimle bir başımayım akşam olmasını ve eşimin eve gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz bende ilk başlarda bebişim asosyal olacak diye korkuyordum aam inan bazen dışarı çıkınca diğer bebişleri görünce çok seviniyor yanlarına koşuyor. Biz site içerisindeyiz park bize 15-20 dk uzaklıkta. eşimin gelmesine yakın bebişi arabasına koyuyorum parka götürüyorum 5-10 dakika sonra eşim geliyor bebişi biraz oynatıp yürüyerek evimize dönüyoruz. Gönül isterdeki burda tanıdıklarımız olsun arkadaşları olsun ama maalesef bu devirde herkes kendi kendine takılıyor komşuluk ilişkileri sıfır. Belkide artık kimse kimseye güvenmiyor ondandır diye düşünüyorum. Başlarda çok garipsiyordum ama artık irdelemiyorum. Bebişimle evde de olsa mutlu bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyorum. Bence dışarı çıkmasanda eşinin gelmesine yakın apartmanın önüne çık bebişinin dışarıda geçireceği 5-10 dk bile her ikinizede moral olur. Sevgiler
benim yakınlarım yanımda 3 günde bir giderim ama evde her şeye kendim koşmak kendim ilgilenmek çok zor bebeğinle ...
SaNBeRk 14/08/2008
Kayıtlı Üye
canım:kıs da olsa bebegını guzelce gıyıdır parka gidin:buyuk ihtimalle elle tutanarak yurumeye calışıyordur kızın:tut ellerını cocukların peslerine gitmesine izin ver o kadar cok zevk alacakki sen bile cok mutlu olursun

glende cocuklar okuldan gelince sizde o saatlerde cıkın gecen cocuklara el saglasın bay bay yapsın gorcek cocuklar yanınıza gelişr hemen onu severler konuurlar onunla bebisin iletişimi için cok faydalı olur:eger kızın sosyalesmesini istiyorsun sende insanlara karşı cok açılman lazım:markete girince kasalarda durun kızını calışanlarla tanıstır ordan cıkınca da bay bay yapmasını soyle:hep aynı markette gıdersen herkes sizi tanıyacak ve hep girdiginizde kendileri yanınıza gwelcekler kızınla konusurlar:evinize yakın birkac parkı sec ve devamlı oraya gotur zaten birkac gidisle kendine de arkadas bulursun:genelde aynı kisi olacaksınız gorceksin:
34günlük bebegim var ailemden akrabamdan uzaktayım eşimin ailesi üst katımda ama glen giden yok 24gündür tekim ama kızımla vakit nasıl geçiyo anlamıyom sıkılınca çarşıya gidiyoz giydiriyom pusetine koyuyom evde onla ugraşmaktan vakit nasıl geçiyo anlamıyom vbide kk var ve kadınlar kulübü dostlarım msnmden görüşüyom akşam nasıl oluyo wanlamıyom sıkılşmaya vaktim olmuyo
buarada arabamızda yok hiç komşu arkadaşta yok ben 2seneli,k gelinim istanbulda bisürü arkim vardı buda sıfır kimse selam almıyo bile alıştım böyle yaşamaya eşimde 13saat işte akşam 11de evde o saatten sonra gezmede olmazzz