Benim gibi yaşayıp belki moral vermek isteyenler olur?

Cilli_begonya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
556
440
103
Merhaba arkadaşlar çok stresliyim bu gece desteğe ihtiyacım var.İki sene arayla ikinci kez dış gebelik geçiriyorum bu sefer 2.doz mtx sonrası Beta HCG 700 - 456 -370 düşerken bugün 440 çıkmış demekki işe yaramıyor zaten dört gündür hastanede yatıom doktor bu gece yeme içme dedi büyük ihtimal yarın ameliyat olucam tüpümü alacaklar. Eğer diğer tüpümdede tıkanıklık varsa onuda alacam dedi çok korkuyorum bir çoçuk için neler yaşıyoruz. İnsanlar bakamayacağından fazla çoçuk yapıp sokaklara bırakırken bizde bi can için uğraşıyoruz zaten bir çoçuğum olsa ikinci için bu kadar eziyet çekmezdim. Nasıl bi imtihan anlamıyorum.

Son düzenleme:
Artık bu konuda benim hayata bakışım değişmeye başladı
Bizler evet bir çocuk için çok yıpranıyoruz
Ama dışarda da bir aile için o kadar yıpranan çocuklar var.
Yani olmuyorsa yapacak ne var ?
Bir hayat dünyaya getirmek için hem kendimi hem eşimi deli gibi yıpratmamaya karar verdim.
Size de tavsiye ederim.
Sokakta sahipsiz dolu çocuk var. Çok istiyorsanız birini alın sizin evladınız olsun.
Sonuçta kan bağı değil gönül bağı önemli.

Çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Dilerim korktuğunuz gibi olmaz ve en kısa zamanda hayırlısıyla çocuk sahibi olursunuz.

Artık bu konuda benim hayata bakışım değişmeye başladı
Bizler evet bir çocuk için çok yıpranıyoruz
Ama dışarda da bir aile için o kadar yıpranan çocuklar var.
Yani olmuyorsa yapacak ne var ?
Bir hayat dünyaya getirmek için hem kendimi hem eşimi deli gibi yıpratmamaya karar verdim.
Size de tavsiye ederim.
Sokakta sahipsiz dolu çocuk var. Çok istiyorsanız birini alın sizin evladınız olsun.
Sonuçta kan bağı değil gönül bağı önemli.
Ben buradaki adaletsizliğe üzülüyorum işte keşke adil bi dünya olsa kimse sokaklara kalmasa:KK43: Evlat edinme konusu çok başka insani sorumluluğu çok yüksek 32 yaşındayım ve düşünmedim değil ama ya az seversem ya yeterince iyi bir anne olamazsam düşüncesi kafamı hep kurcalıyor belki biraz daha olgunlaşmam yaş almam gerek.

Ben buradaki adaletsizliğe üzülüyorum işte keşke adil bi dünya olsa kimse sokaklara kalmasa:KK43: Evlat edinme konusu çok başka insani sorumluluğu çok yüksek 32 yaşındayım ve düşünmedim değil ama ya az seversem ya yeterince iyi bir anne olamazsam düşüncesi kafamı hep kurcalıyor belki biraz daha olgunlaşmam yaş almam gerek.
Hiç öyle düşünme derim. Zor bir süreç evet. Ama ailemde var ve ailemizin her bir ferdi canımızı veririz o kuzumuz için. İçimize soka soka, koklaya koklaya seviyoruz. Ona bakınca bizimle biyolojik bağı yok demek bile gelmiyor aklımıza, içimiz titriyor çarpsa, düşse. Çünkü onu sevdiklerimiz büyütüyor. Hareketleri, tavırları, bazı cümleleri aynı onlar. Bizim parçamız o. Bu dünyaya sahipsiz gelmişti ama şimdi koskocaman bir ailesi var. Biz hep onun kocaman ailesi olacağız. Ve o da öyle görecektir.

Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah kucağınız boş kalmasın gözlerim dolarak yazıyorum bunu çünkü ben de yaşadım.düşük yapmıştım.çok istedim bebeğimi.rüyamda emzirdiğimi görüyordum ben. Rabbim anneliği tattırsın inşallah size

Pıhtı tıkacı, sümüksü tıkaç veya küçük yapışıklıklar nedeniyle tıkalı olan tüpler HSG çekimi sırasında verilen sıvının basıncıyla açılabilir. Rutin işlem sırasında açılmayan ancak yine de açılma olasılığının bulunduğunu düşündüğümüz bazı tüplere selektif salpingografi denen tüp açma işlemini uyguluyoruz. İşlem yaptığımız tıkalı her 10 tüpten 7’inde tüpün açıldığını görüyoruz dr.cevat bayrak'in sitesi,cok detayli bakmadım ilk gordugum nette

Hiç öyle düşünme derim. Zor bir süreç evet. Ama ailemde var ve ailemizin her bir ferdi canımızı veririz o kuzumuz için. İçimize soka soka, koklaya koklaya seviyoruz. Ona bakınca bizimle biyolojik bağı yok demek bile gelmiyor aklımıza, içimiz titriyor çarpsa, düşse. Çünkü onu sevdiklerimiz büyütüyor. Hareketleri, tavırları, bazı cümleleri aynı onlar. Bizim parçamız o. Bu dünyaya sahipsiz gelmişti ama şimdi koskocaman bir ailesi var. Biz hep onun kocaman ailesi olacağız. Ve o da öyle görecektir.
Çok duygulandım yazdıklarınıza ne kadar koca yürekli insanlarsınız.

Öncelikle gecmis olsun Allah im bir daha yasatmasin. En kisa zamanda hayirli saglikli bir bebis nasip etsin insallah canim. Bende yillardir bu sinavdan geciyorum Allah im sabir versin çok zor bir durum. Insallah bu acilari unutmak icin bizde Anne olacagiz umudun hep olsun.

Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah kucağınız boş kalmasın gözlerim dolarak yazıyorum bunu çünkü ben de yaşadım.düşük yapmıştım.çok istedim bebeğimi.rüyamda emzirdiğimi görüyordum ben. Rabbim anneliği tattırsın inşallah size
Amin…Sizde bebeğinizle çok mutlu olun inşallah.

Merhaba arkadaşlar çok stresliyim bu gece desteğe ihtiyacım var.İki sene arayla ikinci kez dış gebelik geçiriyorum bu sefer 2.doz mtx sonrası Beta HCG 700 - 456 -370 düşerken bugün 440 çıkmış demekki işe yaramıyor zaten dört gündür hastanede yatıom doktor bu gece yeme içme dedi büyük ihtimal yarın ameliyat olucam tüpümü alacaklar. Eğer diğer tüpümdede tıkanıklık varsa onuda alacam dedi çok korkuyorum bir çoçuk için neler yaşıyoruz. İnsanlar bakamayacağından fazla çoçuk yapıp sokaklara bırakırken bizde bi can için uğraşıyoruz zaten bir çoçuğum olsa ikinci için bu kadar eziyet çekmezdim. Nasıl bi imtihan anlamıyorum

Back
X