Benim gibi yaşayıp belki moral vermek isteyenler olur?

Pıhtı tıkacı, sümüksü tıkaç veya küçük yapışıklıklar nedeniyle tıkalı olan tüpler HSG çekimi sırasında verilen sıvının basıncıyla açılabilir. Rutin işlem sırasında açılmayan ancak yine de açılma olasılığının bulunduğunu düşündüğümüz bazı tüplere selektif salpingografi denen tüp açma işlemini uyguluyoruz. İşlem yaptığımız tıkalı her 10 tüpten 7’inde tüpün açıldığını görüyoruz dr.cevat bayrak'in sitesi,cok detayli bakmadım ilk gordugum nette
Ben artık dış gebelik sürecindeyim mecburen ameliyat olucam yada iç kanama riskim oluşuyor. Çok teşekkür ediyorum araştırmışsınız tüm hastalara şifa dertlilere deva diliyorum.

Öncelikle gecmis olsun Allah im bir daha yasatmasin. En kisa zamanda hayirli saglikli bir bebis nasip etsin insallah canim. Bende yillardir bu sinavdan geciyorum Allah im sabir versin çok zor bir durum. Insallah bu acilari unutmak icin bizde Anne olacagiz umudun hep olsun.
Çok büyük bi sınav aslında herkes hayatta bişilerle imtihan oluyor işte dört dörtlük olmuyor maalesef… Ama inanıyorum her gecenin bi sabahı her karanlığında bir aydınlığı var bizde mutlu olucağız.

Ben artık dış gebelik sürecindeyim mecburen ameliyat olucam yada iç kanama riskim oluşuyor. Çok teşekkür ediyorum araştırmışsınız tüm hastalara şifa dertlilere deva diliyorum.
Dis gebelik gecirdim ben de, ameliyat olmadim, bhcg dusmeye baslamisti cunku, nasi bi feci surec biliyorum, gelip geciyo hepsi, bi de cocugum var simdi, gonlunu ferah tut, hersey daha iyi olucak, ameliyatin da goz acip kapayana kadar gecicek, inancini kaybrtme, tup bebek sansin var.

Dis gebelik gecirdim ben de, ameliyat olmadim, bhcg dusmeye baslamisti cunku, nasi bi feci surec biliyorum, gelip geciyo hepsi, bi de cocugum var simdi, gonlunu ferah tut, hersey daha iyi olucak, ameliyatin da goz acip kapayana kadar gecicek, inancini kaybrtme, tup bebek sansin var.
Bazen dinliyorum insanları hastanede öyle hikayeleri olanlar varki Rabbim ne mucizeler vermiş. Ol derse olur diyorum herşeyin bi vakti var demekki benimki hala gelmemiş sizin için sevindim.

Back
X