Benim gördüğümü görebilen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cudo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cudo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
727
791
53
Adetime 4 gün var. farklı açılardan çekiyorum ama fotoğrafta gölge belirli belirsiz çıkıyor. Kuruma olabilir diye su damlattım gitmedi.
Sizce umut var mı test hatalı olabilir mi?

Eklentiler

• POZİTİFFF.webp
    POZİTİFFF.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 169
Ben de gördüm☺️ 1-2 gün sonra tekrarlayın bence

Adetime 4 gün var. farklı açılardan çekiyorum ama fotoğrafta gölge belirli belirsiz çıkıyor. Kuruma olabilir diye su damlattım gitmedi.
Bende gördümmmm😍 artımed mi testiniz? Bu test yalancı pozitif çıkarabiliyor etrafı mavi olan orjinal

Bende gördümmmm😍 artımed mi testiniz? Bu test yalancı pozitif çıkarabiliyor etrafı mavi olan orjinal
bingo canım artımed beyaz her yeri.
daha önce miratech te böyle gölge vardı sonra adet olmuştum. ben bu şekilde gölge çıkaran testlerin hatalı olduğunu düşünüyorum beta 3-5 i gölge de olsa çıkaracak kalitede olduklarını sanmıyorum.

artimed beni çok yanıltı, 5 dakikda çıkan çizği bile negatif cıkartı sen adetin gecince tekrar ver canım

bingo canım artımed beyaz her yeri.
daha önce miratech te böyle gölge vardı sonra adet olmuştum. ben bu şekilde gölge çıkaran testlerin hatalı olduğunu düşünüyorum beta 3-5 i gölge de olsa çıkaracak kalitede olduklarını sanmıyorum.
En güzeli reglin geçmesi kan vermek 🙏🏻

ya kızlar ben de size bi soru sorucam ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı sonradan yükselme olur mu yani ilişkiden 27 gün geçtikten sonra kan testi net sonuç verir mi

ya kızlar ben de size bi soru sorucam ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı sonradan yükselme olur mu yani ilişkiden 27 gün geçtikten sonra kan testi net sonuç verir mi
27 gün sonrası varsa kanda çıkar diye düşünüyorum. adet döngüsü ne kadar sürüyor?

ahyır canm pozitif çıkardı koşa koşa kan vermiştim negatifti
bu da kesin öyle gidip kan versem negatif.
korunmayı bıraktığım ilk zamanlar olsaydı bu gölgeye havaya uçardım seke seke koşardım kana ama 2 sene oldu öğrendim artık kimyasal, yalancı pozitif, defalarca negatif adetin 1 hafta geçmesini beklemek lazım kan için.

27 gün sonrası varsa kanda çıkar diye düşünüyorum. adet döngüsü ne kadar sürüyor?
25 30 35 şeklinde çok düzenli değil aslında ama şu an şişlik var göğüslerim de şiş karnım da adet olucak gibiyim ama olamadım bir türlü

gordum ama grımı pembe mı ayırt edemıyorum testın kendı cızgısı mı kı dıye dusundum ama var yanı bısı gorunuyor da. bence yarın ılk ıdrarla dene varsaeger daha belırgın en azından pembenın acık tonu da olsa oyle cıkar .) kuruma cızgısı 10. dk dan sonra cıkan cızgı . kac dk da cıktı da kurumadan suphelendın_?

S simgeseno 35 saysam döngüyü adetin 21. günü yumurtlama sayarsam. ilişki adetin kaçıncı günü oldu bu önemli bence.

gordum ama grımı pembe mı ayırt edemıyorum testın kendı cızgısı mı kı dıye dusundum ama var yanı bısı gorunuyor da. bence yarın ılk ıdrarla dene varsaeger daha belırgın en azından pembenın acık tonu da olsa oyle cıkar .) kuruma cızgısı 10. dk dan sonra cıkan cızgı . kac dk da cıktı da kurumadan suphelendın_?
3-5 dk içerisinde çıktı çizgi, rengi gri olduğu için kuruma çizgisi diye düşündüm su damlatıp gitmeyince hatalı mı acaba dedim.
adet günümü beklerim artık.

S simgeseno 35 saysam döngüyü adetin 21. günü yumurtlama sayarsam. ilişki adetin kaçıncı günü oldu bu önemli bence.
Adet olmadan oldu ilişki 23 Aralıkta oldu 29un da 8 gün adet oldum sonra üstünden 27 gün sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı şimdi de adet olmayı bekliyorum

beynimi yaktın kızz:confused:
ilişki üzerine adet olmuşsun gebe olamazsın ki. sonra üzerinden 27 gün geçti kan testi yaptım diyosun bu 27 gün içerisinde ilişki olmadı mı ? bekar mısın acaba

Back
X