Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördümmmmAdetime 4 gün var. farklı açılardan çekiyorum ama fotoğrafta gölge belirli belirsiz çıkıyor. Kuruma olabilir diye su damlattım gitmedi.
Sizce umut var mı test hatalı olabilir mi?
bingo canım artımed beyaz her yeri.Bende gördümmmmartımed mi testiniz? Bu test yalancı pozitif çıkarabiliyor etrafı mavi olan orjinal
yarın tekrarlarım diye düşünmüştüm ama vazgeçtim şüpheliydim zaten artımed vakasıymış.Ben de gördüm1-2 gün sonra tekrarlayın bence
En güzeli reglin geçmesi kan vermekbingo canım artımed beyaz her yeri.
daha önce miratech te böyle gölge vardı sonra adet olmuştum. ben bu şekilde gölge çıkaran testlerin hatalı olduğunu düşünüyorum beta 3-5 i gölge de olsa çıkaracak kalitede olduklarını sanmıyorum.
pozitifi de negatif mi çıkartıyor bu ?artimed beni çok yanıltı, 5 dakikda çıkan çizği bile negatif cıkartı sen adetin gecince tekrar ver canım
ahyır canm pozitif çıkardı koşa koşa kan vermiştim negatiftipozitifi de negatif mi çıkartıyor bu ?
evet canım artık adet geçmesini beklerim.
27 gün sonrası varsa kanda çıkar diye düşünüyorum. adet döngüsü ne kadar sürüyor?ya kızlar ben de size bi soru sorucam ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı sonradan yükselme olur mu yani ilişkiden 27 gün geçtikten sonra kan testi net sonuç verir mi
bu da kesin öyle gidip kan versem negatif.ahyır canm pozitif çıkardı koşa koşa kan vermiştim negatifti
25 30 35 şeklinde çok düzenli değil aslında ama şu an şişlik var göğüslerim de şiş karnım da adet olucak gibiyim ama olamadım bir türlü27 gün sonrası varsa kanda çıkar diye düşünüyorum. adet döngüsü ne kadar sürüyor?
gordum ama grımı pembe mı ayırt edemıyorum testın kendı cızgısı mı kı dıye dusundum ama var yanı bısı gorunuyor da. bence yarın ılk ıdrarla dene varsaeger daha belırgın en azından pembenın acık tonu da olsa oyle cıkar .) kuruma cızgısı 10. dk dan sonra cıkan cızgı . kac dk da cıktı da kurumadan suphelendın_?Adetime 4 gün var. farklı açılardan çekiyorum ama fotoğrafta gölge belirli belirsiz çıkıyor. Kuruma olabilir diye su damlattım gitmedi.
Sizce umut var mı test hatalı olabilir mi?
3-5 dk içerisinde çıktı çizgi, rengi gri olduğu için kuruma çizgisi diye düşündüm su damlatıp gitmeyince hatalı mı acaba dedim.gordum ama grımı pembe mı ayırt edemıyorum testın kendı cızgısı mı kı dıye dusundum ama var yanı bısı gorunuyor da. bence yarın ılk ıdrarla dene varsaeger daha belırgın en azından pembenın acık tonu da olsa oyle cıkar .) kuruma cızgısı 10. dk dan sonra cıkan cızgı . kac dk da cıktı da kurumadan suphelendın_?