Kekler - Pastalar Benim Harika Tiramisum (Resimli)

ya azeri kızı karar verdim revaninden sonra senin tarifleri sırasıyla yapmaya.
ama şu macs..neyse onu koymadan denemelyim o da kaymakla.
keşke deneyen bi arkadaş yazmış olsa
bizim burda migros yok da.....

ya azeri kızı karar verdim revaninden sonra senin tarifleri sırasıyla yapmaya.
ama şu macs..neyse onu koymadan denemelyim o da kaymakla.
keşke deneyen bi arkadaş yazmış olsa
bizim burda migros yok da.....

tesekkürler canim ya.onure ettin beni:16:

Tiramisu'nun orjinali mascarpon dur ama
eger ki mascarpon bulamiyorsan labneyle yap canim.ben sahsen
hic denemedim ama tariflerde görüyordum.miktari ayni tutarak yap.

azeri kızı denedim tramisuyu ama masc.siz. onun yerine 750 gram labne koydum çok sıvı geldi.tadı çok güzeldi ama kıvamını tutturamadım.
ya labneden kaynaklandı.ya da demişsin ya büyük paket kedidili.benim aldıgımda 20 tane falan vardır kedidili.ya da kedidilleri az geldi.
sana zahmet senin kullandıgın pakette aç tane vardır kedidili.tadı güzeldi her ne kadar görüntü olmasa da.yumurtayı falan hiç hissetmedik
bi kere daha denemek istiyorum.bi de acaba çok mu nescafede beklettim.gerçi sokup çıkardım ama.yani benim kedidillerim eridi...neden kaynaklandı bilmiyoum. ipuçlarını bi kere daha yazar mısın lütfen. teşekkür ederim.

azeri kızı denedim tramisuyu ama masc.siz. onun yerine 750 gram labne koydum çok sıvı geldi.tadı çok güzeldi ama kıvamını tutturamadım.
ya labneden kaynaklandı.ya da demişsin ya büyük paket kedidili.benim aldıgımda 20 tane falan vardır kedidili.ya da kedidilleri az geldi.
sana zahmet senin kullandıgın pakette aç tane vardır kedidili.tadı güzeldi her ne kadar görüntü olmasa da.yumurtayı falan hiç hissetmedik
bi kere daha denemek istiyorum.bi de acaba çok mu nescafede beklettim.gerçi sokup çıkardım ama.yani benim kedidillerim eridi...neden kaynaklandı bilmiyoum. ipuçlarını bi kere daha yazar mısın lütfen. teşekkür ederim.

canim bisküvilere cok dikat etmelisin.saniyelik davranmalisin.hatta ben tamamiyle basip cikarmiyorum.yüzeyini islatmiyorum bile.alt tabakasini islatip cikariyorum,saniyelik olacak ama.sivi oldu demissin ya,acaba labneden olabilirmi.dedigim gibi labneyle hic yapmadim.ama sen bisküviyi dedigim gibi yap.ayrica sakin nescafe sicak olmasin.sogumus olsun.hmm baskaaaa bir gün mutlaka buzdolabinda kalsin canim.insalah bir dahakine daha iyi olur.

Back
X