Benim hatam ne?

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar gerçekten aklımı kurcalayan birşey var. Size öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum . Ben 26 yaşındayım eğitimli çok iyi bir işi ve geliri olan dış görünüş olarak da alımlı bir bayanım, lütfen bunları kendimi övmek için yazdığımı düşünmeyin. Kişilik olarak da kimseye karşı içinde kötülük olmayan saf bir insanım . İlişkilerimde ise her zaman anlayışlı sadık ve uyumlu olurum hiç kimseyi sıkmam hiç birşey talep etmem. Ama böyle olduğum halde ilişkilerimde hiç mutlu olamıyorum . Bir türlü doğru insanı bulamıyorum . Hep ben üzülüyorum. Aldatılmak, terkedilmek ,umursanmamak ,bunlardan bıktım artık . Neden bende hakettiğim değeri göremiyorum?

Doğru insan arayınca bulunmuyor zaten. En umutsuz olduğun anda çıkar karşına. Sen bile şaşarsın.
O yüzden senin hatalı olduğun bi durum yok. Eğer sorunlu tipleri çekiyorum diyorsan biraz sen de kendini değiştir, ortamını değiştir, beklentilerini değiştir.

Sevdiğin adamlar yanlış adamlar mı? Örneğin; çapkın işsiz güçsüz ciddi düşünmeyen

Karşınızdaki insanı hayatınızın merkezine oturtmayın. Ve kimse kendinizden daha değerli değil unutmayın..

Kızlar gerçekten aklımı kurcalayan birşey var. Size öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum . Ben 26 yaşındayım eğitimli çok iyi bir işi ve geliri olan dış görünüş olarak da alımlı bir bayanım, lütfen bunları kendimi övmek için yazdığımı düşünmeyin. Kişilik olarak da kimseye karşı içinde kötülük olmayan saf bir insanım . İlişkilerimde ise her zaman anlayışlı sadık ve uyumlu olurum hiç kimseyi sıkmam hiç birşey talep etmem. Ama böyle olduğum halde ilişkilerimde hiç mutlu olamıyorum . Bir türlü doğru insanı bulamıyorum . Hep ben üzülüyorum. Aldatılmak, terkedilmek ,umursanmamak ,bunlardan bıktım artık . Neden bende hakettiğim değeri göremiyorum?

Iliskiler kendi kendini imha eder bazen.

Sen hayırlısı olsun demişsindir. Unuttuğun o dua karsina cikar bazen.

Bazen olmamasi olmasindan daha hayirlidir.

Takmamak lazim, dogru biri bir yerlerde ve gelecek. Sakince sonradan pisman olacağımız seyler yapmadan beklemek en guzeli ;)

Sevdiğin adamlar yanlış adamlar mı? Örneğin; çapkın işsiz güçsüz ciddi düşünmeyen
Hayır sevdiğim adamlar da işi gücü olan düzgün insanlar. İlk başlarda bana çok iyi davranıyorlar evlenmek istiyorlar ama sonrasında umurlarında değişmişim gibi davranıyorlar

Hayır sevdiğim adamlar da işi gücü olan düzgün insanlar. İlk başlarda bana çok iyi davranıyorlar evlenmek istiyorlar ama sonrasında umurlarında değişmişim gibi davranıyorlar

Neden acaba maaşın onların kinden yüksek mi? Yada amaçları evlilik değil takılmakmı

Valla şans işi bunlar.
Benim melek gibi olduğum bir ilişkim oldu baktım suistimal ediliyor iyi niyetim sonrakinde gaddar oldum yok yani yine ben yıpranıyorum demek ki karşıdaki adamda bitiyor iş.
Hani diyorlar ya erkeği eline alacaksın sen yönlendireceksin vs vs, bence bu herkeste işlemiyor tür tür insan var.
Allah çirkin şansı versin derler ya ondan alırım bi dal. :kahve:

Farkında olmadan her tavrınızın altında bşr karşılık bekliyor olabilirsiniz ya da yanınızda ki insan için dış görünüş anlamında fazla olduğunuzu düşünebilirsiniz bu yüzden geri dönüşü size yetersiz gelebilir ilginizin ya da güzelliğinizin her ne ise... Belki de seçimleriniz yanlıştır bu da diğer bir seçenek dikkate aldığınız kıstasları tekrar bir düşünün...

arladaşım ikili ilişkilerde biraz dominant olan kadınlar genelde mutlu oluyor. Yani fikriniz olsun, bazen hayır deyin herşeyi kabul etmeyin zırt pırt aramayın gibi gibi. Yani kendi istediklerinizide yapın hep karşı tarafı mutlu etmeye çalışmayın. Kıymetiniz olmaz.

Seven uzulur uzeen sevılır canım sen kımseyı uzmuyrsun senın hatan bu erkek mılletı ıyılıkten anlamaz s.c agzına bak bakalım pesınden ayrılıyrmu at trıbı yap kaprısı bak bakalım senı uzebılıyr mu

yapamaz cunku yemez :) ay cok bzdum agzımı bellı bı saatten snra devreler yanıyo tabı ıdare et :)

Back
X