Benim hayallerim vardi..

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
768
88
Kirginlar. Bir kasik suda boguldu hepsi. Iyi bir insandim ben, sevdigim insanla evlenecektim, cocuklarim olacakti karsimdaki insan olsaydi, her seye vardim ben onla. Arkadaslarimi gordukce kiskanclik demeyim de , icimde bi sey sizliyor. Gozlerim doluyor. Iyiydim aslinda ama niyeyse efkarlandim. Uzgunum, cok hem de.

Her zaman verdiğin emeğin karşılığını alamıyorsun işte.Sen yinede hiç arkana bakma.Gelecekte kıymet bilen iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah.

Kirginlar. Bir kasik suda boguldu hepsi. Iyi bir insandim ben, sevdigim insanla evlenecektim, cocuklarim olacakti karsimdaki insan olsaydi, her seye vardim ben onla. Arkadaslarimi gordukce kiskanclik demeyim de , icimde bi sey sizliyor. Gozlerim doluyor. Iyiydim aslinda ama niyeyse efkarlandim. Uzgunum, cok hem de.

Arkadaşım benimde çok hayalim vardı .... Sonra düşündüm yoluna bak dedim. İsteyen arkamdan gelsin, istemeyen gelmesin. Ben daha değerliyim kendi kaybeder. Özetle giden her kimse kendi kaybetmiş.

Allah yardimcin olsun.
Tam olarak ne yasadin?neden ayrildiniz?

Canim cok uzun bizim eski konularima bi goz at yarim yamalak... atni kisiyle ilgili hepsi. Sonuc olarak ayriyiz icim sikildi yazdim

Böyle yazıları okudukça hayal kurasım gelmiyor :KK14:

Napalim : ) yazmayak mi ? Saka.

Arkadaşım benimde çok hayalim vardı .... Sonra düşündüm yoluna bak dedim. İsteyen arkamdan gelsin, istemeyen gelmesin. Ben daha değerliyim kendi kaybeder. Özetle giden her kimse kendi kaybetmiş.

Neden kendi kaybetmis ? Ozet sekilde anlatir misin ?

HOŞGELDİN...

MAVİ HAPI SEÇİP, GERÇEK HAYATI GÖRMÜŞSÜN.

ah ah anılar anılaaarr. daha neler neler yaşanacak kendini hazırla.

Evet gercek hayat bu malesef...

Hayaller tatlı geldiğinden bize, gerçekler acılşıyor belkide ne dersiniz kızlar

O da bişey mi benimle kurduğu hayalleri şu an başkasıyla yaşıyor evli ve bebeği oldu bense böyle tek başına. Neden diyorum hep bir eksiklik tamam unuttum zoraki olsada ama ben istiyordum aile kurmayı sevilmeyi :(

Terk etti canim defalarca. Bi seyleri bahane etti ve gitti. Tekrar barismistik, ozledigini filan soyledi. Baktim karakterde degisim yok, bu sefer ben terk ettim. Bi hafta oldu.

En iyisini yapmışsın. Sorun şu ki senin hatan her defasından kabul etmiş olman, onu beklemen, ondan vazgeçmemen. Bazen Allah engel çıkarır gözümüze gözümüze koyar ki vazgeçelim diye. Bu adam hayırlı olan kişi diil bu açıkça ortada. Seni de cepte görüyor nasıl olsa ne zaman gitsem kabul ediyoooo .... Seni zerre ciddiye almıyor da . Peki sen kendini niye ciddiye almıyorsun ?

Neden asigim bilmiyorum inan ki. Ama olmayacagini biliorum. Benim icin gerekli hicbi fedakarligi yapmadi. Benden bekledi hala da ayni. Ayrica narsist. Beni begenmiyor. Bi zaman sonra asagilamaya basliyor.

O adamın özgüveni sıfır ! Birini aşağılamak tamam ile kendi komplekslerinden kaynaklanır. Bu şekilde üstünde psikolojik baskı kurar seni özgüvensiz yapıp kendine bağımlı hale getirmiş !

O da bişey mi benimle kurduğu hayalleri şu an başkasıyla yaşıyor evli ve bebeği oldu bense böyle tek başına. Neden diyorum hep bir eksiklik tamam unuttum zoraki olsada ama ben istiyordum aile kurmayı sevilmeyi :KK43:

Olucak ama doğru zamanda senin için en uygun kişi ile. Şöyle düşün o adamla evli olsa idin belki bebeğin hiç olmicaktı veya sana her türlü işkenceyi yapıcaktı o yüzden her şeyin hayırlısını dilemek lazım bir şey olmuyorsa vardır bir hayır diyip yoluna bakmak lazım.

Back
X