benim hikayem...

Canım bazen ne yazık ki mantık aşkın önüne geçiyor. Sen daha şimdiden ona güven duymuyosan ilerde evlendiğinizde, bir hayat kurup çocuklarınız olduğundan güvensizliğin daha da artıcak . Hep bi acaba duyacaksın içinde. Çevren ve ailen de huzursuzsa bu ilişkiden bence kendini hazırlayıp bitir ilişkiyi. Yoksa ileride sen daha çok yıpranırsın.

bunu bize sorman saçma olmuş çünkü cevabını çok iyi biliyosun. nefsine hakim olucaksın ve hayatını kurtarıcaksın..

sürekli ayrılıp barıştığım için hem ben kendime güvenemiyrm hemde o artık pek önemsemiyo nasılsa geri dönck diye

sürekli ayrılıp barıştığım için hem ben kendime güvenemiyrm hemde o artık pek önemsemiyo nasılsa geri dönck diye[/
Artık kararını ver canım o zaman. Ona göre karşısına çık ve bu işin kesin bittiğini anlat. Gerçi anlatman önemli değil önemli olan senin kararına sadık olman.

Kendini hic mi sevmiyorsun? Petek dincozun bir sarkisi vardi ``hicbir derdim kalmazdi benim,seni sevdigim kadar kendimi sevseydim`` :)

Isin icine tokat girmisse hic devam etme zaten daha evlilik boyutuna gelmeden bunu yapiyorsa ilerde sen dusun... Ayrilik zordur helede seven icin ama malesef en buyuk sinavda bu iyice dusunup mantigimizla hareket edebilmek. Ailen sevmiyorsa olay bitmistir daima hakli cikiyorlar :)

dediklerinizi düşünüp ona göre konuştum sevgilimle.ama bi daha vurmam sana çok pişman oldum zaten diyip ayrılmak istemedi.yarın buluşcz.inşallah bi aksilik çıkmazsa yüz yüze ayrılcm.bu kez kararlıyım ama yinede ya doğru söylüyosa, belkide bi daha yapmaz diye düşünmüyo değilim :(

2 yıllık bi ilişkim var ve çok büyük çıkmazdayım.birbirimizi çok seviyoruz.yani en azından ben çok seviyorum.namusuma çok düşkün olduğum halde onun için istemediğim şeyler bile yaptım.ailem onu kesinlikle istemiyo.bu yüzdende çok ayrılıp barıştık.aslında istesem onu aileme kabullendirirm ama ona güvenemiyrm.çünkü bana tokat bile attı.ailem, arkadaşlarım, tanıdığım hiç kimse onu doğru bulmuyo ama ben ondan kopamıyrm.artık bana büyü yaptırdığını bile düşünmeye başladım.herşey beklerim artık ondan.ayrılırsam başkasıyla evlenir ve ben buna dayanamam.ama eğer benimle evlenirsede hayatım zindan olur.hatta bi gün beni ana haberlerde görebilirsiniz kocası tarafından öldürüldü diye.ne yapıcm ben :KK43:

daha çıkarken tokat atan evlenince ne yapar sonuç hiç de sürpriz olmayacak:KK20:

yine aynısını yapar dimi :( yok yok ben kesin ayrılym yarın.çok ağlarım, çok dağıtırım kendimi ama olsun :'(

Back
X