benim için bebegimin olması için dua edip bir kişi bir yasini şerif okurmusunuz

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
arkadaslar zorlu bi döneme giridk tüp bebek ve mikro tese yapılacak önümüzdeki 1 ay cok zorlu bi sürec olacak ne olur bana dua edin 500 yasin dagıtmayı düşünüyoruz okumak isteyen olursa cevresindekilerede vermek isteyen olursa bana sayısınnı yazabilirlermi

canım bnce bu ay cogu kısı dolu olur dua bakaımından kutlu dogum oldugu ıcın ...eger vaktın varsa her gun duzenlı olaark meryem suresını oku yada yasını 41 defa oku gene faydasını gorurusun.rabbbım herseyın hayırlısını versın.bende anne olmak ıcın cabalayanlardanım.

ben bir tane okurum..

hatta şimdi kalkıp okuyorum..

allah kabul etsin..

arkadaslar zorlu bi döneme giridk tüp bebek ve mikro tese yapılacak önümüzdeki 1 ay cok zorlu bi sürec olacak ne olur bana dua edin 500 yasin dagıtmayı düşünüyoruz okumak isteyen olursa cevresindekilerede vermek isteyen olursa bana sayısınnı yazabilirlermi

dilerim hayırlı ise olsun canım.annelik çok güzel bişey dielrim rabbim sana da yaşatsın.tabiki okurum bi yasini şerif te benden nasipse.
allaha emanet ol iyi akşamalr

yeni bebek bekleyen bir komşum var ona da söyleyeceğim eğer müsaitse kabul ederse 1 tane de o okur yollar.okunan sayısını da yazarım bitince.

cok saolun arkadaslarım burda tü türkiye var hepsinde dua almak cok güzel allahım sizlerinde gönlünde olanı versin ben tam bebegime yaklşamışkken düştü şu an tekrar tedavideyiz zorlu bi sürec rabbim yardımcımız olsun inşşallah

annelik o kadar güzel bir duyguki tarifi imkansız rabbim inş. sana ve bütün isteyenlere yaşatır bu duyguyu bende 1tane okurum canım.

canım benımde bebegim olmuyo rabbım hepimizin yüzünü güldürür insallah BENDE 1 YASıN OKURUM YARIN SABAH ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN

ALLAH kabul ederse bende bir tane okudum arkadaşım bu arada sana tavsiyem sayfanı sık ziyaret edip birşeyler yazarsan ilk sayfada kalır ben yazmak için geldiğimde 2. sayfaya geçmiş ilk sayfada daha çok göze çarpar ve daha çok kişi ulaşabilir

egeli tama canım sizde cevrenizdekilerede verirseniz sevinirim saolun

ilk sayfa da kalıp daha çok arkadaşımızın görüp, dua alabilmen için yazıyorum canım

allaha emanet ol allah dualarını kabul etsin.

canım cok saolun bir kişi bir yasin 500 kişi bulmaya calışıcagız hepinizze cok teşekkür ederim allahım razı olsun allah hepinizin gönlüne göre versin

Back
X