benim icin biri yapabilirmi cok ihtiyavcim var

kibariye29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
273
3
116
İzmir
Faydalı Dualarİş Bulma DualarıKısmet Açma DualarıKuran SureleriMuhabbet DualarıMübarek Günlerde Okunacak DualarNamaz DualarıNamaz SüreleriNazar DualarıRızk ve Bereket DualarıSevgi DualarıSoğutma DualarıŞifa Duaları

Etiketler

ask-icin-bazı-yaglar.cazibeli-gozukme-duasi.olsun.asık.oku.duayapimi.buyusu.ask.kuvvetli.DuasıOlması.Aşık.Hızlı.Büyük Aşk DuasıAyrılsınlar Birleşmesinler Diye BüyüAşık Olmasını Sağlama BüyüsüYapmak.Büyüsü.Aşk.İçin.Birisi.YaparımNasıl

Sevdiğinin Araması İçin Dua

Eklenme Tarihi:01.01.1970 : 03.00.00Gösterim:1Zorluk Seviyesi:0Etiketler:,Süre:2 rekat namaz kılıyorsun ve oturdugun yerde gözlerini kapatıyosun ve içinden sanki aramasını istedigin kişi çok uzakta ve sen ona son sesinle bagrıyormuş gibi sesleniyorsun ve o kişi sizi arıyor ben şahit oldum dayımın kzı yaptı ve sevgilisi daha o diger odaya geçmeden aradı

:2 rekat namaz kılıyorsun ve oturdugun yerde gözlerini kapatıyosun ve içinden sanki aramasını istedigin kişi çok uzakta ve sen ona son sesinle bagrıyormuş gibi sesleniyorsun ve o kişi sizi arıyor ben şahit oldum dayımın kzı yaptı ve sevgilisi daha o diger odaya geçmeden aradı

Back