Benim için dert hamileliğim

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
975
638
303
Merhaba ben 7+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim kese büyümüş ama bebek hala 4 5 hafta civarında dedi canlanma yok 5+5 günlükken gitmiştim o zamanda 5 haftadaydı ve kalp atışı yoktu doktor bir hafta daha bekle dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben anlamıyorum kese büyüyor ama bebek aynı 3 haftadır böyle bir durumu yaşayan oldu mu boş gebelik mi oluyo şimdi bu?

başka bir doktora daha görünün bence.

inşallah hayırlı haber alırsınız.

Merhaba ben 7+6 günlük hamileyim bugün doktora gittim kese büyümüş ama bebek hala 4 5 hafta civarında dedi canlanma yok 5+5 günlükken gitmiştim o zamanda 5 haftadaydı ve kalp atışı yoktu doktor bir hafta daha bekle dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben anlamıyorum kese büyüyor ama bebek aynı 3 haftadır böyle bir durumu yaşayan oldu mu boş gebelik mi oluyo şimdi bu?
Kalp atıısı yok mu hala

Canım seni üzmek istemem ama benim de böyle oldu. Kesem düzenli bir şekilde büyüdü ama içinde bebeği bir türlü göremedik, kalp atışını falan da hiç duyamadık. 9 haftalık kesemde detaylı ultrasonda 6+1 günde kalmış bir bebek vardı ama bir canlılık belirtisi yoktu. Umarım öyle değildir.

Canım seni üzmek istemem ama benim de böyle oldu. Kesem düzenli bir şekilde büyüdü ama içinde bebeği bir türlü göremedik, kalp atışını falan da hiç duyamadık. 9 haftalık kesemde detaylı ultrasonda 6+1 günde kalmış bir bebek vardı ama bir canlılık belirtisi yoktu. Umarım öyle değildir.
Peki ne oldu sonra kürtaj mı bu benim ilk gebeliğim değil bir dşüğüm daha var

Kardeşimin buna benzer durumu oldu. Hatta lekelenme tarzı kanaması da vardı. 9 haftalıktı kalp atışlarını duyduğunda. Birden fazla doktora gitti hepsi biraz daha bekleyelim deyip progestan verip eve gönderdiler. Geç döllenme olduğunu söylediler. Sat’a göre 41. hafta doktora göre 38+4’te normal doğum yaptı. Endişelenmeyin en kısa sürede duyacaksınız kalp atışlarını inş

Ayrıca geç döllenme yaşamadığım halde 8+3’te duydum ilk kalp atışlarını . 6. haftada dr gittiğimde sadece kese vardı

Son düzenleme:
Olabilir mi yani normal mi
Benimde ilk gebeliğim pek deneyimli değilim. Benim öğrendiğim zaman 5 haftalık gebeydim doktor a gittiğimde 7 haftalık gebeydim. 7 hafta kesem gözüktü 9 mm di 2 hafta sonra tekrar gittik alttan muayene edince anca kalp atışını duydu...

Kardeşimin buna benzer durumu oldu. Hatta lekelenme tarzı kanaması da vardı. 9 haftalıktı kalp atışlarını duyduğunda. Birden fazla doktora gitti hepsi biraz daha bekleyelim deyip progesteron verip eve gönderdiler. Geç döllenme olduğunu söylediler. Sat’a göre 41. hafta doktora göre 38+4’te normal doğum yaptı. Endişelenmeyin en kısa sürede duyacaksınız kalp atışlarını inş

Ayrıca geç döllenme yaşamadığım halde 8+3’te duydum ilk kalp atışlarını . 6. haftada dr gittiğimde sadece kese vardı
Banada ilk doktor Progestan verdi bugünki doktor kullanma onu düşebilecek bir bebek yok ki ortada dedi

Back
X