- 12 Haziran 2022
- 31
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Miraymelegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi annesi :)Kimse yok mu
Kaç haftalıkBenimde böyle doktor kıza benziyor diyor
Bana söylediğinde 15 haftalikti şimdi 17Kaç haftalık
Benim kız detaylida baktıBana söylediğinde 15 haftalikti şimdi 17
Sana demiştim kız diyeBenim kız detaylida baktı
Senin pekiSana demiştim kız diye
Perşembe günü randevum var ozaman kesin belli olucakSenin peki
İyi bakalım hayırlısı olsun yazarsınPerşembe günü randevum var ozaman kesin belli olucak
Canım belli oldu muPerşembe günü randevum var ozaman kesin belli olucak
Yok ya bnm şansım hiç yok gittiğim gün doktorlar greve girmisti.öyle kaldı içim içimi yiyor ama malesef ogrenemedim randevu aldım 27 temmuz ozamana kadar bnde merak icerisindeyimCanım belli oldu mu
Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallahYok ya bnm şansım hiç yok gittiğim gün doktorlar greve girmisti.öyle kaldı içim içimi yiyor ama malesef ogrenemedim randevu aldım 27 temmuz ozamana kadar bnde merak icerisindeyim
Sanada inşallah öğrenince mutlaka soylicem seninkisi kesinlikle kız demiHayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Yani değişmezse kızSanada inşallah öğrenince mutlaka soylicem seninkisi kesinlikle kız demi
Yani değişmezse kız![]()
Rabbim sana bagislasin ama genede çok umutlanma benim ablamın 6 aya kadar kızdı 7 aydan sonra erkek çıktı ultrason da hep kizdiYani değişmezse kız![]()
AaaaaRabbim sana bagislasin ama genede çok umutlanma benim ablamın 6 aya kadar kızdı 7 aydan sonra erkek çıktı ultrason da hep kizdi