Benim işim neden rast gitmiyor?

gurbetcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
7
0
36
Almanya
YA nasil basliyim bilmyorum. zor bi hayatim var. isteksiz bi evlilk hasat bi cocuk gurbette yapayalniz bi hayat.evlendim evlenli hic bir isim rast gitmiyo. hem benim hem esimin. ne istesem olmuyo.cocugumun hastaligi yuzunden hastanlerden cikmaioyrum izine gidemiyorum.
kizlar sizce benim isim niye hic rast gitmiyo. rabbimn istemedigi bisey mi yaptim .offffff

Allah evladınıza şifa size de sabır versin.
Siz önce çocuğunuzun iyileşmesi için elinizdeng eleni yapın ve hastalığını yük olarak görmekten vazgeçin.
Öyle bir söylemişsiniz ki sanki çocuğunuz suçlu.
Bana bunu hissettirdiniz.

illaki RABBİMİN istemedigi bişe yapmak zorunda degilsn bu dünyaa ' İMTİHAN 'dünyası nerde ne zman başımıza ne gelecegi belli olmaz. sabredin ve şükür edin. dualarını esirgemeyin inşallah düzelir hayatınız. cocugunuzada acil sifalar ...

Kimsenin hayati 4*4 lük degildir. Hepimiz sikintilarimiz oldugunda " Rabbimin razi gelmedigi birseymi yaptim? " dersek sonunu bulamayiz.
Dertsiz insan yoktur.
Isteksiz bir evlilik derken zorlami evlendirildiniz?
Cocugunuzun hasta oldugunu söylemissiniz gecmis olsun Allah sifasini versin.

Son düzenleme:
YA nasil basliyim bilmyorum. zor bi hayatim var. isteksiz bi evlilk hasat bi cocuk gurbette yapayalniz bi hayat.evlendim evlenli hic bir isim rast gitmiyo. hem benim hem esimin. ne istesem olmuyo.cocugumun hastaligi yuzunden hastanlerden cikmaioyrum izine gidemiyorum.
kizlar sizce benim isim niye hic rast gitmiyo. rabbimn istemedigi bisey mi yaptim .offffff

hasat çocuk derken?ben anlayamadım özür dilerim.

canım allah evladına şifa versin... mutlaka allahın bir bildiği vardır..her şerde bi hayır her hayırdada bi şer vardır..umarım durumlarınız düzelir,şükür edin ve sabredin

canım şu dünyadaki her sıkıntı ceza değildir ki...Allah'a sığın,bol bol dua et.her derdin bir dermanı,her sıkıntının bir duası vardır.inşallah çocuğunuz en kısa zamanda şifa bulur.Allah yar ve yardımcınız olsun

biliyorsunuz ki insanlar dünyaya sınanmak için gönderilmişler
Rabbim de seni bu şekilde sınıyor
Sakın isyana küfre uyma Hep şükret tövbe et
Allah yolundan şaşma

Ne demiş şems

Hayatım alt üst oldu diye üzülme
Ya alı üstünden hayırlıyşa

Back
X