arkadaşlar benim sorunum kendimle.hep bişeyler istiyorum.okul bitti iş aradım 2yıl.bi kıyafet beğensem işe başlayınca alırım,sinemaya işe başlayınca giderim vs. die herşeyim bi ara iş bulmak olmuştu.sonra bebğim olsun die uğraştım hep mutsuzdum.bebeğim olunca mutlu olucam diodum.oldu.sonra ev alalım istedim ve yıllardır bu yüzden dikkatli harcama yapıorum nerdeyse maaşıma dokunmuyorum bile.ev eşyası bile almıyorum taşınınca alırım die.sürekli bi taşınsak nereye taşınsak die kafamda kuruyorum.bi ev alalım rahatlıcam rahatça alışveriş yapıcam die kendimle konuşuyorum.eşimden rahatsız bu durumdan.çünkü onuda hep kısıtlıyorum.onu alma,bunu yapma,gereksiz para harcama falan filan die.farkettimki aslında ben hayatı erteliyorum.şimdi ev alsak bu seferde başka ne isticem diorum.isteyecek bişeyim kalmaz die düşünüorum.
tam olatak anlatabildimmi bilmiorum.içinizde benim gibi olan varmı? hergünüm bu isteklerim yüzünden boşa geçiyor sanki.hayat kaçıyor.işin garip tarafıda herşeye ulaşmak için yıllarca çabalamam gerekiyor.hiç bir şey önüme kolayca gelmiyor.yoruldum.sıkıldım hayattan
tam olatak anlatabildimmi bilmiorum.içinizde benim gibi olan varmı? hergünüm bu isteklerim yüzünden boşa geçiyor sanki.hayat kaçıyor.işin garip tarafıda herşeye ulaşmak için yıllarca çabalamam gerekiyor.hiç bir şey önüme kolayca gelmiyor.yoruldum.sıkıldım hayattan