Herkese Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Birkaç aydır birçok konu okudum ve aranızdaki dayanışmayı görünce üye olmaya karar verdim. Tek başıma yapamıyorum. Hemen pes ediyorum. Lütfen bana yardımcı olun her gün yediklerimi buraya yazacağım. Belirli bir diyet listem yok. Çok fazla araştırıp okuduğum için (bu arada çevirmen olduğum için diyet ve zayıflama konusunda sayısız makale çevirdim) sağlıklı beslenme konusunda yeterince bilgi sahibiyim. Her gün zararsız ve sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışacağım. Bildiklerimi uygulamaya koyma vakti geldi sanırım çünkü artık 83 kiloyum
İlk önce 73 kiloya inmek istiyorum daha sonra 63. Hedeflediğim gibi giderse de 3 ay içinde bunu başarabilirim. Geçen yıl 86 kilodan 72 kiloya 2 ayda indim ama 3-4 aydır fast food beslendiğim için yeniden kilo alarak 83 kiloyu gördüm dün tartıda. Bugün yediklerimi paylaşarak başlıyorum. Desteklerinizi, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum yanlış yaptığım şeyler olursa lütfen uyarın gelin beraber bunu başaralım. Bugün yediklerim
7:30 = Bir bardak süt
9:30 = kibrit kutusu kadar süzme peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz yeşil çay
10:30 = special k kraker (fesleğenli)
12:30 = 1 kase yayla çorbası + yoğurt + çok az çavdar ekmeği
16:30 = şekersiz iced cafe latte
19:00 = tavuklu salata + ufak kepekli poğaça
Yok mu benimle birlikte en az 20 kilo vermek isteyen. Gelin en azından şu ilk 10 kilodan bir kurtulalım