benim kadar saçmalayan aşık var mıdır acaba batırdım herşeyi

Beynin durmasin canım , hayatta ne sorunlar var. Onu hayatının merkezine bu kadar koyma sonra çok üzülürsün. Yavaş yavaş başka şeylere odaklan.

Çok haklısın.Kendimi toparlamam lazım.Başka odaklanacak çok şey var aslında.hep kızardım başka birine bağımlı insanlara,onları hayatlarının merkezine koyanlara.öyle olmuycam:34:

ah canım aynı sorun bendede var :) bendeki sanırım sonradan görme gibi oldugu için oluyor yani benimde hayatımdaki ilk ilişkim (25 yasindayım) ve bende böyle senin gibi saçmalıyorum adamın üzerine üzerine gidiyorum, hiç yüz vermiyorum şımartmıyorum o bana güzel güzel sözler söylüyor, gelecege dayir planlar yapıyor ve ben hepsine sessiz kalıyorum..sonra tartışıyoruz ben çok pişman oluyorum aglıyorum sızlıyorum sonra o gelip barışıyor, sonra yine aynen devam ediyor

ben bunu yeni bir ilişki olmasına baglıyorum ondan olabilirmi senin sorununda, he birde seviyorum çok seviyorum az seviyorum konuları hassas konular, bence yeni bir ilişkide açılmaması gereken bir konu

saçmalayınca sevimli görünmüşsünüzdür,üzülmeyin:34::34:
bence mesele yaşlar otuza gelirken ergenlikte kalması gereken muhabbetlerin hala yapılması.Yani herkes bu tarz saçma konuşmalar yapar ama 20 yaşlarında falan olur en fazla,ilk yorum atan arkadaşlar bile demişler "yaşlar küçük herhalde-tatlı telaşlar bunlar" diye..açıkçası ben de öyle sandım ama otuzu görünce kaldım böyle = :53::53:
:)
kim daha çok sever konusuna gelince "sen daha çok sev" demekle olmuyo bu işler.
Bu biraz da zamanla olacak şeyler,yani kendini biraz aç,seni tanımasını sağla...Sevilecek taraflarını görsün ki daha çok seven taraf olsun:-p Eski ilişkimde mesela,başlarken "en çok seven" karşı taraftı,yıllarca peşinden koşan,teklifini uygun kampanyalarla bana sunan falan :p ama zamanla o kadar güzel sevdi ki beni,aşkım katlanarak arttı ve "daha çok seven" konumuna geçen ben oldum...
ya da ondan bi sonrakinde :)))
tavlayan taraf bendim,adımlarını yavaş atmak isteyen oydu...Ama zamanla hayran ve vazgeçmekten korkan taraf o oldu...
** tabiiki normal ve sağlıklı bir ilişkide her iki kişinin de en çok seven olması gerekir :) hatta karşıdaki "ben daha çok seviyorum" dediğinde o büyük aşkına iftira atılıyo zannedip sinir olunur =))

--
günah meselesine gelecek olursak doğru demiş,o zaman buluşmak da günah.
yani sizin cilveli bir sesinizden etkilenmeyeceği ne malum? hem bence erkeğin masum masum bakanı kadar tahrik edici birşey yok :) yani mesele zinaya yaklaşmaksa elele tutuşmaktan ziyade masumcana bakan sevgiliden korumak gerekir bünyeyi :52::52:
ayrıca,kişisel görüşüm-tabiiki katılmayabilirsiniz ama
yaşınız otuza da gelmiş yani :) neden mahrum ediyosunuz kendinizi bazı şeylerden???
sevdiğinin elini tuttu,birini çok sevdi diye cehenneme atacak bi tanrı olduğuna mı inanıyorsunuz??Dünyada ne günahlar var
yani iş zinaya varana kadar nelerden nelerden atılmamız gerekir cehennemin sıcak odalarına:47:

ayrıca kullanılmak nedir yahu,neden sizi kullanıyo olsun? siz sabun musunuz kağıt havlu mu??
geçirdiğiniz zamanların hiçbirinde sizi silah zoruyla çağırmamış,hepsine seve isteye,hatta mutlulukla seke seke gitmişsiniz,böyleyken herşey güzel...ama iş ayrılığa varırsa "beni kullandı"
oldu :))
bu yanlış bir düşünce...Aynı hesapla siz de ona umut veriyosunuz,bugün ya da ciddi adımlar atmaya başladıktan sonra onunla yapamayacağınızı anlasanız ve ayrılmak isteseniz bu sefer de siz mi onu kullanmış olacaksınız?
atın kafanızdan böyle şeyleri,ilişkinizin tadını çıkartın :54:
elini de tutmayı çok istiyorsanız tutun,bu kadar basit <3

Bir ilişki de kız mı daha çok sevmeli erkek mi bunun tartışmasını yaptık ciddi ciddi adamla ya.Sen daha çok sev dedim olabilir de olmayabilir de dedi.Ne demek bu.Demek ki sevmiyo kandırıyo beni.Yok o zaman elimi tutmaya bu kadar çekinmezmiş.Günah zaten dedim.görüşmek tokalaşmak da günah dedi.O zaman nasıl olacak diyorum.sen sınırını belli et ben de ona göre davranıyım dedi.Keşke sevdiğimi söylemeseydim.O da söyledi ama.Bak hala saçmalıyorum.Sevmek suç mu.Kızlar ben el ele de tutuşmak istiyorum ama kendim bizzat olayı mahfettim.OFFF

Çok karışık oldu kızlar kusura bakmayın ya kendime çok kızıyorum şuan

bayılıyorum şu kadınların aşık olduklarındaki çocukluklarına:1::1::1::1:

şirin görünmüşşünüzdür dert etmeyin bu kadar yarın öbürgün hatırlasada gülümseyerek hatırlayacaktır eminim:1::1:

Ismarlama Sevgi olmuyor canım
Hele pazarlıkla hiç....
Bunları boşver hesapsızca sev.
Akışına bırak , zaten ne olacaksa o oluyor.
Bu arada çok şekersin:31:

denemek istedin belliki..
hani seni sevdiğini daha fazla belli etsin hesabı...
sonradan karşılık alamayınca sinirlendin doğal olarak..
saçma olmuş biraz evet...

Back
X