benim kadar yorgun hamile var mıı

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar 22. haftanın içindeyim ve nerdeyse 1 aydır o kadar yorgunum ki.3 yaşında ikizlerim var az önce biri tuvalete kakasını yaptı onun altını yıkadım sonra mutfağa gittim sofrayı toplamak için ne mümkün çarpıntıdan,halsizlikten bıraktım oturdum..hep böyleyim yaaa moralim çok bozuluyor.bugün evi süpürsem silmeyi yarına bırakıyorum ya da bugün iki odayı silersem diğerlerini süpürüyorum.artık koltukları filan da çekemiyorum.ikizlere hamileyken kapıları siliyordum,evi temizliyordum sürekli..belki de o zaman evde çocuk olmayınca ev bu kadar kirlenmiyor ve dağılmıyordu.bu hamileliğim onlarınkine göre tabi daha hafif ama acayip bi yorgunluk..bi çarşıya veya alışveriş merkezine gidip gelsem eşimle bitti demektir o gün yatıp kalıyorum akşam.sinir oluyorum dün gece sinirimden ağladım.ev toplanacak pikeler çamaşırlar yıkandı katlanıp kaldırılacak ama yapamadım eşim kendince düzeltti evi.siz de böyle misiniz..geçmez mi bu meret yavvvvv

ben daha 13 haftalık hamileyim dün biraz evi sildim süpürdüm akşam belim tutuldu yine tuvalete bile kalkamadım ağrıdan. az biraz iş yapsam ya da ayakta kalsam belim çok kötü oluyor yatıyorum mecbur. eşim tutturmuş temizlikçi kadın alalım eve diye. millet dalga geçer yaa daha 3 ayda. çok fenayım yaniii

valla öyle diyorsa hiç düşünme milleti boşver.haftada ya da 2 haftada bir bile alsan işine yarar.çok yorgunuuuum içim yorgun yani..

canım aynen ben de öyle oldum.2. gebelikler daha zor geçiyor sanırım.bunda kuzuların da rolü büyük tabii.arkalarını topla yemeklerini hazırla yedir uyut vs vs.üstelik seninkiler ikiz yani iki katı enerji harcaman lazım.
benim oğlum da 3,5 yaşında ben de çok zorlandım bu hamileliğimde.oğlum keşe falan da gitmiyor evde olunca daha da çok iş çıkartıyor sağolsun:)son 2 ayımda pestilim çıktı bıraktım herşeyi.
sana tavsiyem şu an sadece ikizlerinle ilgilen.
çarpıntılar için de mutlaka bir kan sayımı yaptırmalısın.

valla benim 6.ayım bitti hiçbir iş yapmıyorum bulantı kusma ve panikatak yüzünden sürekli yatıyorum ve aşırı yorgunum üzerimi değiştirsem bile nefes nefese kalıyorum

evet çocukların ve yazdan dolayı sürekli toz olan evin işi beni mahvediyor.inan yere eğilip birşey almak işkence her yer oyuncak gördükçe sinir oluyorumm..doktor her ultrasonda demir içiyor musun diyor acaba orda birşey mi görüyor kullanıyorum ama belki de yetmiyordur c,dden ben bunu bi sorayım teşekkkür ederim hatırlattığın için

kızlar ben akşama kadar işyerınde geberıp gıdıyorum ızın arada alıyorum hergun almakta olmuyo.katlanamıyorum artık ev temızlıne gelınce hafta sonları eşimle birlikte yapıyoz zar zor.yemek yapamıyorum ben ya yaptığımı yıyemıyorum nerdeyse oyle şey başladı şimdide.27 haftalığız şuan.

valla benim 6.ayım bitti hiçbir iş yapmıyorum bulantı kusma ve panikatak yüzünden sürekli yatıyorum ve aşırı yorgunum üzerimi değiştirsem bile nefes nefese kalıyorum
ah canım seni takip ediyorum durumunu biliyorum.inşallah geçer yakında.az kaldı sabret istesen de iş yapamazın sen zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…