Selamlar ablalarim kardeslerim, hayatin nereden tutsam elimde kaliyor. Kapana sikismis gibi yasiyorum. Ben 23 yasindayim. Ailemin her bireyinde ayri sorunlar var. Ben suana kadar 9 tane okul degistirmis birisiyim. Annemle babam hep kavga edip bosanmak isteyip, kardesim ben ve annemle baska sehire tasinmis ama her seferinde tekrar annemle babam barisdilar. Böylelikle ben 9 tane okul degistirmis oldum. Babam kumarci ve calismayi sevmeyen birisi. Annemde depressiv. Kardesim desen ayni vurdum duymaz. 20 yasinda ve hala ergen tavirlari sergiliyor. Benim 9. Ayda dügünüm olacak ev bulamiyor nisanlim. Bugün kücük amcamin karisinla konusduk. Amcamla bosanacagini söylediler. Binbir türlü dert anlatti. Icim karardi. Büyük amcamin oglu bir kizla evlendi o kizda kaynanasindan cekip duruyor onada ayri üzülüyorum. Ben suana kadar ehliyetimi yaptim. Meslegimi yaptim. Bir isim var calisiyorum. Ama böyle ailevi sorunlar gördükce evlenmekten korkar oldum. Ha bu arada babam isten ciktigi icin annemde babami evden atti. Millet gelinliginin modelini düsünürken ben neler düsünüyorum. Nisanlimla sorunlar yasiyoruz. Bilmiyorum belkide benim cok feminist olmamdan kaynaklaniyor. Kimseye eyvallahim olmadigi icin. Hakkinizi helal edin uzun oldu. Ama bunlari yazinca kendimi rahatlamis hissettim.