arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. aklımdan bir türlü gitmyen sürekli aklımı kurcalayan bisey ver. bunu sizinle paylaşmak istedim. Ben sözlenip ayrıldım uzun zaman oluyor 1 sene 2 ay oldu . Kardeşimin düğünü oldu . Dünde halamın kızı aradı beni. konuştuk .sonuç halam beni oğluna istiyor ama ben kesin bir şey söylmedim . sizce napmalıyım
kesinlikle kabul etme canım.Nişanlılık yaşamış olman Senin evde kaldığını göstermez daha iyilerini sevebilceğin kişiyi bulabilirsin.Ayrıca akraba evliliği kesinlikle ve kesinle yapılmamalı.Çocuğunun engelli olmanı istemiyosan.Bir de söyle bişey var halan iyi olabilir ama ilerde aile içi problemler olduğunda sizin evliliğiniz zarar görür
kesinlikle kabul etme canım.Nişanlılık yaşamış olman Senin evde kaldığını göstermez daha iyilerini sevebilceğin kişiyi bulabilirsin.Ayrıca akraba evliliği kesinlikle ve kesinle yapılmamalı.Çocuğunun engelli olmanı istemiyosan.Bir de söyle bişey var halan iyi olabilir ama ilerde aile içi problemler olduğunda sizin evliliğiniz zarar görür