• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim kafam karıştı ..

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
geçen hafta perşembe günü sevgilim ayrılma kararı almıştı daha sonra vazgeçti seni çok seviyorum aşığım yapamam sensiz demeye başladı .Ayrılma kararı almasının nedeni halledemediğimiz sorunlarımızın olmasıydı .Hafta sonu yine bir şeyler yaşadık ve bu sefer kesin kararlıyım ayrılacağız dedi .nedeni sorduğum da bana 1.zaten bir gün ayrılacaktık 2.çözemediğimiz sorunlarımız var 3.eskisi gibi olamam .şimdi sadece buluşmayı bekliyoruz bitirmek için.Ona üzülüyormusun diye soruyorum evet diyor ama mutlu gideceğine hiç oralı bile değil kafam çok karışık diyor .Hiç bir şey düşünmeyeceğim diyor.ben anlamadım bu çocuğa ne oldu ??

gitmesıne ıızn ver bence bulustugunuzda dedıklerını sakınce dınle ve tamam nasıl ıstıyorsan de. erkekler boyle ıste bıraz zaman gecınce kafaları karısıyor bız sorunlarımızı onlarla cozmeye calısırken onlar tek baslarına kalıp halletmek ıstıyor. bıraz zaman tanıyın bırbınıze bence gorursun gerı gelır bın pısman..

geçen hafta perşembe günü sevgilim ayrılma kararı almıştı daha sonra vazgeçti seni çok seviyorum aşığım yapamam sensiz demeye başladı .Ayrılma kararı almasının nedeni halledemediğimiz sorunlarımızın olmasıydı .Hafta sonu yine bir şeyler yaşadık ve bu sefer kesin kararlıyım ayrılacağız dedi .nedeni sorduğum da bana 1.zaten bir gün ayrılacaktık 2.çözemediğimiz sorunlarımız var 3.eskisi gibi olamam .şimdi sadece buluşmayı bekliyoruz bitirmek için.Ona üzülüyormusun diye soruyorum evet diyor ama mutlu gideceğine hiç oralı bile değil kafam çok karışık diyor .Hiç bir şey düşünmeyeceğim diyor.ben anlamadım bu çocuğa ne oldu ??

canım zaman tanı ustune gıtme ve onu ne kadar sevdıgını dıle getır karsılıksız ınan bana ıse yarayacak belkı aıle srunları vardır bılemessın..

üstüne gitmedim zaten ama üzülmüyor bile mutluyum ayrıldığıma diyip duruyor.face book da ilişkisi yok yaptı dedim kaldır duvarından canım yanar onu bile yapmadı

Çocuğa olan şu
İlişkinize yeterince önem vermemiş
Zorluklar sıkıntılarla karşılaşınca bunlar onu etkilemiş ve kaldıramayacağına karar verip ayrılma kararı almış.

Zaten bu sonuçtan sonrada en güzeli ayrılmanız.

üstüne gitmedim zaten ama üzülmüyor bile mutluyum ayrıldığıma diyip duruyor.face book da ilişkisi yok yaptı dedim kaldır duvarından canım yanar onu bile yapmadı

canım o zaman ugrasma sende bosverr nedn bu kadar ugrasmak ıstıosun bosver o kararını vermıs demekkı .

uğraşmak değil aslında neden üzülmüyor onca yaşadığımıza rağmen hiç mi üzülmeyecek ya da

ama zaten biz daha önce ayrılıp barışmıştık ve o da demişti bu son diye

bence erkek arkadasın kararsız aslında kararlı ama cesaretsiz oldugundan ayrılalım demiş sonra dayanan sana gibilerinden konusmus... hayatta bazen olmayacak seyleri uzatmamak lazım.. çünki sonuc senin açından ilerde dahada yıkıcı olabilir.... cünki erkeklere bişi olmuyor, en cok kadınların içi acıyor yaralanıyor...

bütün suçu bana attı ve gitti .al işte gene kaldım sensiz daha mutlu olucağım dedi ben ne yapacağım şimdi ?

Back
X