- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karaya geçecek ama birkaç yıl sonra canım şimdilik böyleAyyy bir denizciyle asla birlikte olamazdim bengidiyorlar aylarca yoklar dayanamazdim o kadar hasrete. Ne zamandir birliktesiniz? Evlenirseniz nasil olcak
![]()
inan ki bu dediğin müthiş bir önyargı.güven tamamen karşındaki insanın karakteriyle alakalı meslegiyle değil inan bana canımdenizcilere guvenmem![]()
Allah sabır versin kolay değil valla. Birkaç ay olsa neyse de birkaç seneekaraya geçecek ama birkaç yıl sonra canım şimdilik böyle
1 yıl canımne kadar oldu birlikteliğiniz?
haklisindir mutlaka.inan ki bu dediğin müthiş bir önyargı.güven tamamen karşındaki insanın karakteriyle alakalı meslegiyle değil inan bana canım![]()
amin canımAllah kavuştursun :)
1 yıl oldu başlayalı ilk uzun ayrılık evet canımilk ayrılığınız sanırım ve yeni bir ilişki..
Yoksa en azından hasret kısmını az sökmüş olman lazımdı.
Maalesef bu iş böyle. Okyanus ötesi giderse aylarca denizin ortasında telefonu bile çekmeyecektir. Bunlara alışkın olman lazım.1 yıl oldu başlayalı ilk uzun ayrılık evet canım
evet canım biliyorum o sağ salim dönsün ayrılık aşılır diye düşünüyorum.karaya çıkmayı düşünüyor benim aşkım da hayırlısıyla inşallahMaalesef bu iş böyle. Okyanus ötesi giderse aylarca denizin ortasında telefonu bile çekmeyecektir. Bunlara alışkın olman lazım.
Bir arkadaşımın şimdiki eşi denizciydi çok zorlandı. Çocuk evlendikten sonra kara görevine geçti nasıl oldu bilmiyorum ama sonra sefere çıkmadı uzun bir zaman.
canım bir arkadaşımın ŞİMDİKİ EŞİ demişsin.ayrılmışmıydı arkadaşın ilk eşinden?Maalesef bu iş böyle. Okyanus ötesi giderse aylarca denizin ortasında telefonu bile çekmeyecektir. Bunlara alışkın olman lazım.
Bir arkadaşımın şimdiki eşi denizciydi çok zorlandı. Çocuk evlendikten sonra kara görevine geçti nasıl oldu bilmiyorum ama sonra sefere çıkmadı uzun bir zaman.
canım bir arkadaşımın ŞİMDİKİ EŞİ demişsin.ayrılmışmıydı arkadaşın ilk eşinden?
Aynen...haklisindir mutlaka.
her insan bir olmaz. Ama, benim yapimla alakali, senede 1-2 kere gorecegim, ve nerede ne yaptigindan hic bir zaman emin olamayacagim bir adama guvenemem. Elimden gelmez.