- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
Arkadaşlar merhaba. Direk konuya gireyim. 3 aylık bir ilişkim var, size erkek arkadasimi biraz anlatayim. Kendisi biraz daha muhafazakar ailede yetiştiği için oturaklı, çalışan, 3-5 arkadasi disinda gece hayati vs.olmayan, sevgisini kolay kolay belli edemeyen etse de bana yeterli gelmeyen biri. İlişkimizin en başından beri benim kiyafetimi her zaman problem etti. Tayt giymemi, sifir kollu giymemi, dar giyinmemi, dizustu etek giymemi istemedigini kesin bir dille soyledi ancak ben her seferinde bunun benim hayatim olduğunu ve değiştirmek istemedigimi onun daha ilimli olmasi gerektigini soyledim. Ancak o bunu aşılması guc tabular olarak gordu. Benimle ciddi dusundugunu soyluyor ancak ailesine vs.hic bir sey soylemiyor ya da bir girisimi yok bu yuzden beni mi siniyor diye düşünüyorum. Fazla çalıştığı icin bana zaman ayıramıyor yani cok sık gorusemedik hic hep bir ozlem vardı ve haftaya cok yogun bir tempoyla calisacagini bildigi halde bu hafta 3 tane kendi gibi arkadaşıyla bodrumda bir hotele tatile gitti. Yani benim bikini giymemi istemeyen adam bikini giyen kadinlarin icinde gayet de mutlu dolanabiliyor -bu durum benim icin cok normal ancak kendi kafa yapisi bikiniye tersse neden kendiyle çelişiyor-
Guzel şeyler hissettim ve sevmiştim. Ancak aramizdaki etnik koken farki, onun ve ailesinin bize gore cok daha muhafazakar olmasi, aramizda eğitim seviyesi olarak benimkinin bir tik daha yuksek olmasi, fazla ataerkil dusunmesi beni hep düşündürüyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Guzel şeyler hissettim ve sevmiştim. Ancak aramizdaki etnik koken farki, onun ve ailesinin bize gore cok daha muhafazakar olmasi, aramizda eğitim seviyesi olarak benimkinin bir tik daha yuksek olmasi, fazla ataerkil dusunmesi beni hep düşündürüyor.
Sizce ne yapmalıyım?