- 16 Eylül 2017
- 7.700
- 13.947
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
dün erkek kardeşim ve eşi (kadın 27 yaşında) ailemle bir sorun yaşadı iki tarafında kendince haklı sebepleri vardı ben karseşimin eşini de severim ailemle de can ciğer olmasamda sorunum yok olaylarla da bir alakam yok normalde herkes farklı şehirlerde yaşıyor yılda birkaç defa biraraya geliyoruz . Neyse kız dün bizimle yemek yemek istemedi yüzü de biraz asıktı. Sonra kardeşim eşi ve ben dışarı çıktık. Babam kardeşimi aradı benim duyduğumdan yanlarında olduğumdan haberi yok, bağırdı çağırdı sonra dedi ki “pportakal evli olsa ve kayın ailesine suratını assa ben onun ağzını burnunu kırardım, dağırtırdım” ben şok oldum. Olayla benim bir alakam yok kendi aralarındaki mesele. Ve ben tatile 3 günlüğüme gelmiştim. 25 yaşıma kadar her davranışıma hakaretle ezilerek susturularak karşılık verildi, hatta çocukluk dönemimde ahlak adı altında dayak yiyerek geçti. Şimdi benimle bağ kurmak istiyorlar bende olanları unutmaya ne olursa olsun ailemdir diye kendi içimde affetmeye çalışarak gülüp eğlenmeye vakit geçirmeye çalışıyorum. Ama hep bir öesafeliyim. Bu son olaydan sonra da artık mesafelerimi nasıl esneteyim. O kadar üzüldüm ki demek ben evli olsam bir sorun yaşasam ailem arkamda durmak yerine karşımda duracak. Hatta şunu bile düşündüm ben şiddet görsem,aldatılsam kocandır diyecek.