Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yıllarca gözünüzün içine bakan her fırsatta sevdiğini dile getiren bunu davranışlarıyla pekiştiren sizi kendisine aşık ettiren insan bi anda yani inanın buna gerçekten bi anda değişebiliyor sizi diri diri mezara sokuyor nefes alamıyorsunz lafın gelişi demiyorum ciddi anlamda kalbiniz acıyor ama siz bunları yaşarken yaşadıklarınız aslında yaşayamayışınız adamın umru değil o bi başkasıyla başka heyecanlar yaşıyor. Allah sadece karşısındakine yaşatanlara tattırsın bu acıyı çok zor. ben atlatamam sanıyordum ama zaman her şeyin ilacıymış onsuz da yaşanıyormuş bunları sizin kafanızı karıştırmak için yazmadım illa ki şerefi, onuru ,vicdanı ,namusu olan erkekler de var acabalarla yaşanmaz ama büyük konuşmamak da en güzeli ben de büyük konuşmuştum onsuz ölürüm derdim ama ölmedim
Bekarım ama Televizyon,internet,çevre,KK buradan bir şeyler duydukça,öğrendikçe güvenemiyorum..
Her an tetikte olmam belki ama ''benim kocam/sevgilim yapmaz.'' demem.Sanalı,tek geceliği,düşüncesi,hayali,bakışı bile aldatmadır benim için..
yaa kime sorsan "kocam azlaa yapmaz" der. bi kadin zaten kocasina guvenmiyorsa evlenmez o adamla. ama hepimiz insaniz hic kimse karsisindakinden emin olamaz olmamali, insan ilk basta kendisinden emin olmamali. niye derseniz hayatin bize ne sunacagini azla bilemeyiz.
ama bana sorarsaniz ben nisanliyim ustelik nisanlimdan uzaktayim yani nisanlim ne yapiyo ne ediyo bilemem, tamam onla hergun konusuyoruz ama mesela suan gercekten ne yapiyo bilemem ama tabi bana sorsaniz ben nisanlima sonsuz guveniyorum derim. guveniyorum evet hemde cok.
ama hic biseyin garantisi yok, insanoglunun nefsinin garantisi YOK!!!
ben hiç bir zaman anlamadım zaten benim eşim yapmaz
benim sevgilim yapmaz
benim kızım yapmaz
yapanlar nerede acaba,hiçbir zaman bu kadar büüyük cümlelere gerek yok
sonsuz güven diye birşey olmamalı
kendi yaptığına bile bazen insan ben bunu nasıl yaptım diyebiliyor
ben kendimden ne kadar eminsem kocamdanda o kadar eminim.
bakış açılarımız aynı zina olayına asla tahammülümüz yoktur.
bu güvenimi çiğneyecek şekilde cozutursada allah belasını versin derim ,donuna kadar da alırım,çocuklarımın yüzüne hasret gider.rabbim yapmayanlardan eylesin hepimizi.
Bende eşimin beni aldatmayacağını düşünüyorum büyük konuşmayım herşey insanlar için Allah korusun kimsenin evliliği bu sebepten yada başka sebepten bitmesin...Belki bir gün bana aşkı biter sevgisi azalır onun garantisi yokta ama evliliğini sonlandırır ondan sonra yapar ne yapacaksa....Aldatıpta hiçbirşey yokmuş gibi eve gelip benim yüzüme bakamaz.En basit konularda bile bana yalan söyleyemez söylemez.
en mutlu evliliklerde bile aldatan esleri duyuyoruz.. kaldiki uzun süren evliliklerde her iki tarafin birbirini iyi tanimadigini düsünceside günyüzüne cikiyor. beni aldatmamasini isterim herkes gibi ama okadarda emin konusamam, kimsede konusmamali, cünkü emin konusanlar bir gün öyle bi hayal kirikligi yasarlarki, kimse onlari toparlayamaz.
yapmaz diye bise yok. kadinin düsmani gene kadindir ve kadinlar istediklerini ne yapip edip elde eder.
eşim 'beni' aldatmaz demem de, eşim bunu kendisine yakıştıramayacağı için yapmaz, yani eşim bana bayılıyo gözü benden başkasını görmüyo ay bana çok aşık falan filan, bana göre hepsi fasa fiso bu lafların... aldatılanların coguna sorun, çoğu eşim beni çok seviyo diyordur bi zamanlar... normali bu zaten, sizi sevmeyen adamla evlenmezdiniz ki değil mi? ama değişir durumlar belli olmaz. zaten aldatmamak sevmemek de demek değildir.
erkek erkektir isimleri değişiktir...erkekler fırsatı oldumu affetmez..en iyi erkek karısının cenazesinden dönünce kravatını düzelten erkektir:)))))))))))) düşünün artık benim kocam yapmaz diyenler bir daha düşünün
Yapabilir insanlık hali ne olacağımız belli olmaz. İnsan büyük konuşmasın... Allah şaşırtmasın, yaşatmasın kimseye İnşallah. Erkekler tek başına aldatmıyor sonuçta ee kadınların hepside bekar değildir sanırım. Eşini aldatan kadınlar da vardır muhtemelen...