• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benım konularımla dalga geçenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
33
Dalga geçin sıkıntı yok burada olan her seyo cıddıye almıyorum çünkü o goygoy ekıbı kimler tanımıyorum .burda yorum yapmak kolaydır😂 herkes mükemmel zaten burda 😂

Şimdi sen banı yemedin mi

Neydi senin konuların linkle de ben de bakayım

Bu açtığın konu ban sebebi. Kimse mükemmel, muhteşem ve dört dörtlük değil. Sen bir de dalga geçilen yorumlara beğeni atıyorsun onu da anlayamadım. Ama bazı üyeler sana gerçekten nazikçe yazıyor. Konuya yönelik ne yapman gerektiğine dair yorum yapan üyeler de var. Gerisi sana kalmış.

Bu açtığın konu ban sebebi. Kimse mükemmel, muhteşem ve dört dörtlük değil. Sen bir de dalga geçilen yorumlara beğeni atıyorsun onu da anlayamadım. Ama bazı üyeler sana gerçekten nazikçe yazıyor. Konuya yönelik ne yapman gerektiğine dair yorum yapan üyeler de var. Gerisi sana kalmış.
Ben sert ve bılgı verıcı yorumlara karşi bir şey demıyorum onu eklemeyı unutmuşum ☺️

Dalga geçin sıkıntı yok burada olan her seyo cıddıye almıyorum çünkü o goygoy ekıbı kimler tanımıyorum .burda yorum yapmak kolaydır😂 herkes mükemmel zaten burda 😂
Gerçekten artık tedavi olman gerektiğini düşünüyorum millet kolayca yorum yapiyor diye işine gelmiyorsa o zaman o yaşta biri olarak yaptığının yanlış olduğunu bilip sırf soru soruyim diye konu açma mesela ciddiye almıyorsan neden soruyorsun aldığın cevaplar seni tatmin etmeyecekse soru neden soruyosun mesela normal değilsin bence

Sürekli aynı konuları tekrarladığın için olabilir mi?

Son düzenleme:
Konu içerikleri, yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X