Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dalga geçin sıkıntı yok burada olan her seyo cıddıye almıyorum çünkü o goygoy ekıbı kimler tanımıyorum .burda yorum yapmak kolaydır herkes mükemmel zaten burda
Bu açtığın konu ban sebebi. Kimse mükemmel, muhteşem ve dört dörtlük değil. Sen bir de dalga geçilen yorumlara beğeni atıyorsun onu da anlayamadım. Ama bazı üyeler sana gerçekten nazikçe yazıyor. Konuya yönelik ne yapman gerektiğine dair yorum yapan üyeler de var. Gerisi sana kalmış.
Bu açtığın konu ban sebebi. Kimse mükemmel, muhteşem ve dört dörtlük değil. Sen bir de dalga geçilen yorumlara beğeni atıyorsun onu da anlayamadım. Ama bazı üyeler sana gerçekten nazikçe yazıyor. Konuya yönelik ne yapman gerektiğine dair yorum yapan üyeler de var. Gerisi sana kalmış.
Dalga geçin sıkıntı yok burada olan her seyo cıddıye almıyorum çünkü o goygoy ekıbı kimler tanımıyorum .burda yorum yapmak kolaydır herkes mükemmel zaten burda
Gerçekten artık tedavi olman gerektiğini düşünüyorum millet kolayca yorum yapiyor diye işine gelmiyorsa o zaman o yaşta biri olarak yaptığının yanlış olduğunu bilip sırf soru soruyim diye konu açma mesela ciddiye almıyorsan neden soruyorsun aldığın cevaplar seni tatmin etmeyecekse soru neden soruyosun mesela normal değilsin bence