• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mi psikolojim bozuk?

sahsa58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
168
0
0
İstanbul
aslında sorun ne tam olarak kestiremiyorum... ama içimde aşırı inanılmaz bir kızgınlık/kırgınlık var bu günlerde... onu ve ailesini düşündüğüm kadar beni ve ailemi düşündüğünü zannetmiyorum.. ben çalışıyorum paramızı ortak kullanıyoruz ama ben ailemede göndermek istiyorum çünkü düğün zamanı bizim için ciddi sıkıntıya düştüler... çok ses çıkarmasada aman aman gönüllü vermiyor... kız kardeşim ve eltim aynı dönemde hamile oldu.. ben sırf anlasın diye kardeşime almadım gittim onlara aldım.. anneler günü babalar günü kendiminkilere almaz gider onlara alırdım.. ama ondan bizimkilere karşı bir teklif gelmedi... zamanında çok sıkıntı çekmişler muhtemelen onun psikolojisiyle bazen parayı aşırı önemsiyor.. hem öyle az bi maaş almıyoruz ikimizde ama anlamıyorum napcam bilmiyorum... tavrımı koymalı ve sadece kendi ailem için mi yapmalıyım ya da nasıl yaparsam anlar bilemedim... anlayacağınız klasik tabiriyle ODUN benim kocam nasıl mobilya yapabiliriöm:)

valla tatlım ben evli diilim ama ablamlardan biliyorum erkekler genelinde böle heralde:) onlar da hep şikayetçi yani nasıl desem biz daha düşünceli oluyoruz bu konuda. hediye alma düşünme falan. hatasını nasıl anlatırsın bilemem ama anlıcaklarını sanmıyorum çünkü erkekler kadınlar kadar ince fikirli olamıyolar. ama onun adına bi hediye alıp onun vermesini iste belki anlar yada busefer senin onun için almana da alışabilir

hem çalışıyorsun hemde ailene yardım yapmaya, bir şey almaya çekiniyorsun. erkeklere bu kadar yüz vermeyin.

Canım ya benim esimde aynen cimri :/öle alışmış aileden ailesi zorluk çektiği icin Valla bence çalışıyorsun o kadar da her dediğine gore hareket etme eşinin ben de herseyin hesabını veriodum anneme utu alicam hala düşünüyorum acaba ne der die ama böle yaptıkcaa ii olmuoo yanee tabiki onemsiceksiniz eşinizin fikirlerini düşüneceksiniz ama bu kadar da abrtmamamiz lasim die düşünüyorum onları biraz da biz simartioruz

Son düzenleme:
haklısın valla biz yapıyoz bunlar böyle.. ama elimde değil yapım böyle... onun ailesine bişey alalım demeye çekinmem elim fazla açık ucunu tutturamam çoğu zaman ama söz konusu kendi ailem olunca olmuyo, yanlış anlar diye korkuyorum üstünde bi parazitmişim gibi hissetmesin beni... bakmayın böyle konuştuğuma az buz maaş almıyorum ama işte... zormuş el olmak...

Back
X