Benim miniğimin Cinsiyeti için tahmini olan varmı? ❤️💞😍

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78

Eklentiler

• IMG_20201011_200225.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 78
Doktorda kıza benziyor ama cok ümitlenme değişebilir dedi ben ruyamda hep erkek goruyorum hiç kız görmedim bakalm.
Rüyanda erkek görüyorsan kesn kızdır Ben de rüyamda hep kızım olduğunu görüyordum oğlum oldu RABBİME şükürler olsun Sağlıklı ve zamanında olsun tabi önemli olan o

Acaba
Rüyanda erkek görüyorsan kesn kızdır Ben de rüyamda hep kızım olduğunu görüyordum oğlum oldu RABBİME şükürler olsun Sağlıklı ve zamanında olsun tabi önemli olan o
Acaba Kız coplu istiyordun ondan görmüş olabilirmisim Amin inşallah saglıklı olsun onemli olan o evet

Acaba

Acaba Kız coplu istiyordun ondan görmüş olabilirmisim Amin inşallah saglıklı olsun onemli olan o evet
Bilmiyorum ki canım. Etrafımdaki herkes kızın olacak sanki belirtilerin öyle diyordi aklım hep kıza gidiyordu diye görmüş olabilirim

Bilmiyorum ki canım. Etrafımdaki herkes kızın olacak sanki belirtilerin öyle diyordi aklım hep kıza gidiyordu diye görmüş olabilirim
Aynen canım bakalm tahminleriniz dogru cıkıcakmı haber veririm nub teorisine göre mi cevap ladın sende

Aynen canım bakalm tahminleriniz dogru cıkıcakmı haber veririm nub teorisine göre mi cevap ladın sende
Yok canım bana kese yuvarlak geldi ordan kz dedim. cinsel organı belli olmuyor zaten ilerleyen haftalarda daha net olursa o zaman nub tutar diye düşünüyorum

Bu da benim cinsiyeti kesinleşti erkek belki fikir olur

Eklentiler

• 24FB0D3C-1D02-4401-A741-1772F37DFFB2.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…