Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi şimdilik tekrar USG paylasin en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Tesekkur ederim bida 13 te gidicem atarımKız gibi şimdilik tekrar USG paylasin en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Doktorda kıza benziyor ama cok ümitlenme değişebilir dedi ben ruyamda hep erkek goruyorum hiç kız görmedim bakalm.Bana da kız gibi geldi![]()
Rüyanda erkek görüyorsan kesn kızdırDoktorda kıza benziyor ama cok ümitlenme değişebilir dedi ben ruyamda hep erkek goruyorum hiç kız görmedim bakalm.![]()
Acaba Kız coplu istiyordun ondan görmüş olabilirmisimRüyanda erkek görüyorsan kesn kızdırBen de rüyamda hep kızım olduğunu görüyordum oğlum oldu RABBİME şükürler olsun
Sağlıklı ve zamanında olsun tabi önemli olan o
![]()
Bilmiyorum ki canım. Etrafımdaki herkes kızın olacak sanki belirtilerin öyle diyordi aklım hep kıza gidiyordu diye görmüş olabilirimAcaba
Acaba Kız coplu istiyordun ondan görmüş olabilirmisimAmin inşallah
saglıklı olsun onemli olan o evet
Aynen canım bakalm tahminleriniz dogru cıkıcakmı haber veririm nub teorisine göre mi cevap ladın sendeBilmiyorum ki canım. Etrafımdaki herkes kızın olacak sanki belirtilerin öyle diyordi aklım hep kıza gidiyordu diye görmüş olabilirim![]()
Yok canım bana kese yuvarlak geldi ordan kz dedim.Aynen canım bakalm tahminleriniz dogru cıkıcakmı haber veririm nub teorisine göre mi cevap ladın sende
Anladım canım teşekkür ederimYok canım bana kese yuvarlak geldi ordan kz dedim.cinsel organı belli olmuyor zaten ilerleyen haftalarda daha net olursa o zaman nub tutar diye düşünüyorum
![]()
Maşallah Allah analı babalı büyütsünBu da benim cinsiyeti kesinleşti erkek belki fikir olur
Amin sağ olunMaşallah Allah analı babalı büyütsün
Kız gibi sanki 12 13 hafta paylaşın
Tamam dır tesekkur ederimKız gibi sanki 12 13 hafta paylaşın