- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Cogu zaman umursamaz hep guclu göründüm ama bazen gerçekten dayanamıyorum hep bi dert hep bi dert ya hrrsey hep beni buluyo kendimden bahsedeyim ogretmenim atandim çalışıyorum babami taa 14 yasinda kaybettik sarilik hastası oldu once sonra bacagi kesilcek dendi gittik en iyi hastanelere tam gecti derken siroz cikti iki uc sene hastanelerde yattik kalktık sonra vefat etti babam ilk anlamadım hep bi gun gelcek gibi geliyordu bana sonra kendimi cok yalnuz hissetmeye başladım uniye gectim bi sevgilim oldu 4 sene ciktik evlenme hazırlıkları yapıyorduk anneme söyledim bekliyorduk grlceklerdi tamismaya annem bu arada 73 yasinda vr beni surekli evlendirmeye calisiyodu bak butun arkadaslarin evlendi çocukları var diyodu ben tanışmaya gepcekler diyince cok sevindi grlelim dünku olaya oruc tutuyorum sicak havalar gece 5 gibi falan yatıyorum sabah on iki birde kalkıyorum o müstakbel esim olacsk şahsiyet saat birfe telefonu aciyormusum diye ayrildi benden guvenmiyomus napuyimusum o saate kadar bitti bu yaştan sonra da artik evlrmrmrm zaten ben erkekleri kesemem konusamsm utangacim sosyal cevrem dr yok pek annemhhazırlık ywpiyo plan yapuyo evlencem saniyo oysa ki terk edildim ağlıyorum dubden beri ne yapıcam hiçc bilmiyorum mutlu olamıyorum hic