benim mutlu olmaya hakkim yok mu

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Cogu zaman umursamaz hep guclu göründüm ama bazen gerçekten dayanamıyorum hep bi dert hep bi dert ya hrrsey hep beni buluyo kendimden bahsedeyim ogretmenim atandim çalışıyorum babami taa 14 yasinda kaybettik sarilik hastası oldu once sonra bacagi kesilcek dendi gittik en iyi hastanelere tam gecti derken siroz cikti iki uc sene hastanelerde yattik kalktık sonra vefat etti babam ilk anlamadım hep bi gun gelcek gibi geliyordu bana sonra kendimi cok yalnuz hissetmeye başladım uniye gectim bi sevgilim oldu 4 sene ciktik evlenme hazırlıkları yapıyorduk anneme söyledim bekliyorduk grlceklerdi tamismaya annem bu arada 73 yasinda vr beni surekli evlendirmeye calisiyodu bak butun arkadaslarin evlendi çocukları var diyodu ben tanışmaya gepcekler diyince cok sevindi grlelim dünku olaya oruc tutuyorum sicak havalar gece 5 gibi falan yatıyorum sabah on iki birde kalkıyorum o müstakbel esim olacsk şahsiyet saat birfe telefonu aciyormusum diye ayrildi benden guvenmiyomus napuyimusum o saate kadar bitti bu yaştan sonra da artik evlrmrmrm zaten ben erkekleri kesemem konusamsm utangacim sosyal cevrem dr yok pek annemhhazırlık ywpiyo plan yapuyo evlencem saniyo oysa ki terk edildim ağlıyorum dubden beri ne yapıcam hiçc bilmiyorum mutlu olamıyorum hic

Sevgiliniz bahane bulmuş bence. Gereksiz birşeyden ayrılmış. Üzülmeyin hayırlısını isteyin.

düğüne ailecek kendinizi adapte etmişsiniz. ayrıldıysan ayrıldın abartma. ne güzel çalışıyormuşsun ne güzel bekarsın. doyasıya paranı harcayıp gezsene sen

Annen belliki murvetini göreyim diye acele ediyor, yoksa evlilik için henüz gencsin yanlış anlamadiysam...
Annen seni mutsuz görmektense bekar görmeyi tercih eder eminim.. Bu şekilde ömür geçmezmis zaten. Bu kadar sudan sebeplerle problem çıkaran adam ilerde daha kötüsünü yapar.
İşine gücüne bak, kendi ayakların üzerinde dur zaten karşına başka insanlar çıkar...

Cogu zaman umursamaz hep guclu göründüm ama bazen gerçekten dayanamıyorum hep bi dert hep bi dert ya hrrsey hep beni buluyo kendimden bahsedeyim ogretmenim atandim çalışıyorum babami taa 14 yasinda kaybettik sarilik hastası oldu once sonra bacagi kesilcek dendi gittik en iyi hastanelere tam gecti derken siroz cikti iki uc sene hastanelerde yattik kalktık sonra vefat etti babam ilk anlamadım hep bi gun gelcek gibi geliyordu bana sonra kendimi cok yalnuz hissetmeye başladım uniye gectim bi sevgilim oldu 4 sene ciktik evlenme hazırlıkları yapıyorduk anneme söyledim bekliyorduk grlceklerdi tamismaya annem bu arada 73 yasinda vr beni surekli evlendirmeye calisiyodu bak butun arkadaslarin evlendi çocukları var diyodu ben tanışmaya gepcekler diyince cok sevindi grlelim dünku olaya oruc tutuyorum sicak havalar gece 5 gibi falan yatıyorum sabah on iki birde kalkıyorum o müstakbel esim olacsk şahsiyet saat birfe telefonu aciyormusum diye ayrildi benden guvenmiyomus napuyimusum o saate kadar bitti bu yaştan sonra da artik evlrmrmrm zaten ben erkekleri kesemem konusamsm utangacim sosyal cevrem dr yok pek annemhhazırlık ywpiyo plan yapuyo evlencem saniyo oysa ki terk edildim ağlıyorum dubden beri ne yapıcam hiçc bilmiyorum mutlu olamıyorum hic
Gerçekten bu nedenden mi? Yani 4 senelik ilişkinizde bence başka sorunlarınız vardı bu son damla olmalı yoksa bu çok saçma. Onun hayatında başka biri mi var?

Sanmıyorum ama benimle evlenmek istemiyor belli ki kendisi hep ikimizle ilgili plan yapardı evlenmek istediğini doylerfi ama hrp boyle küçük sebeplerfen kavga cikarirdi

Yıllardir atanmaya çalışıyorum atansam bi erkek icin kendimi hic uzmem (hos atanmasam da oyle) ne guzel keyfini cikar gez dolas al anneni yemege cikar elbet karsina basklari cikacak öyle ömür boyu onun yasini tutacak değilsin ya.

Yok artık bu senepten dolayı bıtmıs olamaz ayrılmayı kafaya koymustur bahanesı olmustur sadece bu

Böyle saçma bir nedenden bir anda bitirdiyse demekki doğru insan değilmiş, ileride daha fazla üzülecektin belki de. Bekarsın işin var , herşeyde bir hayır vardır. Belki daha Mutlu olacağın birisi çıkacak karşına.

Iste ben erkeklerle arkadss olma konusunda sıkıntı yaşıyorum bu kişiyle bur arkadaşım vasıtasıyla tanismistim herkes guxel olduğumu doyler ama dogru duzgun çıkma teklifi eden olmadı bana hic sebebini bilmiyorum

Çok saçma bir sebep göstermiş , eğer gerekçesi buysa , sakın bi daha dönme , resmen bahane arıyomuş da bahanesi çok saçma olmuş
Üzülme , inşallah daha iyi biri çıkar karşına .

Öğretmensiniz ama cümleleri, kelimeleri zar zor anladım valla...

Böyle bir sebepten dolayı bitemez bence, emin misiniz? Bitmiş olması daha iyi eğer öyleyse.

Annenize anlatın, kadıncağız boşuna umutlanmasın, nereye kadar saklayabileceksiniz?

Tabi ki karşınıza daha iyi biri çıkacaktır, neden herşey bitmiş olsun?

Babanıza da Allah rahmet eylesin.

Yaşadığınız kötü şeyler olabilir ama lütfen biraz daha olumlu bakın hayata. Herşey bir sınav bize verilen, böyle bakmaya çalışın...

Back
X