Benim mutsuz umutsuz çocuksuz hayatim

asset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
180
21
48
Kafam o kadar dağınık o kadar debedeeim ki anlatamam. Birgün tartışmasız bir günümüz geçmiyor. Hep bişey bilmeyen değersiz aciz taraf ben oluyorum.sinurimden uyuyanuyorum.evliligim karabasan gibi ama belli etmiyorum. Sırtını dönüp horlar.surekli uyur. Ben evlilik zor olduğunu düşündüğüm için evlenme dusu muyordumsiyor. Benim suçum söyler misiniz.mutly bir tuvamizilsun aile olalım istemiştim. Amatör beklerim yok.mutsuzum.ve bu beni her anlamda olumsuz etkiliyor.yasamak bile külfet geliyor.en çok anam babama üzülüyorum. Kızlarının NW kadri ne de kıymeti biliniyor.kisacasi bizden ne koy olur ne kasaba.hicbiseyiz kisaca

Kafam o kadar dağınık o kadar debedeeim ki anlatamam. Birgün tartışmasız bir günümüz geçmiyor. Hep bişey bilmeyen değersiz aciz taraf ben oluyorum.sinurimden uyuyanuyorum.evliligim karabasan gibi ama belli etmiyorum. Sırtını dönüp horlar.surekli uyur. Ben evlilik zor olduğunu düşündüğüm için evlenme dusu muyordumsiyor. Benim suçum söyler misiniz.mutly bir tuvamizilsun aile olalım istemiştim. Amatör beklerim yok.mutsuzum.ve bu beni her anlamda olumsuz etkiliyor.yasamak bile külfet geliyor.en çok anam babama üzülüyorum. Kızlarının NW kadri ne de kıymeti biliniyor.kisacasi bizden ne koy olur ne kasaba.hicbiseyiz kisaca
Sinirle yazdın sanirim karışık olmuş. Bence evlilik, sırf çocuk sahibi olmak için kurulmuş bir oluşum değil. Mutlu oldugun insanla sürekli bir arada kalabilmenin en güzel yolu. Mutsuz olduğun sebepleri söylersen, daha yardımcı olabiliriz diye düşündüm o_O

Tam olarak ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor amatör beklerim ne mesela anlayamadim.

Sanirim bi hisimla yazmissin sinir aniyla. Her evlilikte kucuk buyuk muhakkak sorunlar var. Yillarca emek veriyor insanlar ama yine de olmucaksa olmuyor. Bence cok kasmamak lazim. Dusundukce kafayi siyiriyor insan. Bak ne guzel anlatiyosun esinin halini tavrini. Bi de sen dene bakalim sirtini donup uyumayi.. İnan bana sendem daha degerli hic bi sey yok bu dunyada. Ailem esin sana kiymet vermiyor diye degil ama sen kendi caninin kiymetini bilmiyorsun diye emin ol daha cok uzulurler.

Günlük sayfası var forumda
Konu yokki yorum yapalım

Back
X