Benim ne yapmam doğru şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi RazEy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Ailemin istemeyişi yüzünden ayrılmıştık farklı şehirlerde olsakda her ay gelirdi seven biri değildi güzel seven biriydi hiç bir yanlışı olmamış uzakta olsak her an olduğu yeri belirten rahatsız olduğumda gitmeyen biriydi.

Ayrılalı 2 sene kadar oldu çok peşimde dolandı etti aradı mesaj attı aileme yalvardı yapmayın diye iş yerime gelip biraz seyredip giderdi. Her yerden engelli kendisi ulaşamaz bana. Sahte hesaplar açtı kalayı yedi tabi çok sert davrandım. Bayağıdır sesi çıkmıyordu dedim tamam gitti şehrine oda yeni hayat kurmuştur.

Az önce odamın camını kapatmak istedim karşımda o. Evet eminim kendisi ben bakakaldım oda bi kaç saniye bakakaldı ve gitti. Hayır buraya mı yerleşti ne yaptı bu onu da merak ediyorum.

Şimdi engellini kaldırıp telefonundan sen napıyorsun diye yazsam mı yoksa hiç olmamış gibi mi davransam ?

Hic olmamis gbi davran, sen engeli kaldirirsan ona ne kadar sert davranirsan davran o bu hareketinden olumlu bir cok sey cikariri

Ah bu merak yoksa burayamı yerleşti şu bu kafamda kurup duruyorum ara ara pencereden bakıyorum

Ayy yazik yao_O
Siz unutmus, hatta bunca yaptigindan rahatsiz olmus gibisiniz.
Aileniz karsi ciktigina gore olmayacak biriydi sanirim.Hakkinizda hayirlisi..

Ayy yazik yao_O
Siz unutmus, hatta bunca yaptigindan rahatsiz olmus gibisiniz.
Aileniz karsi ciktigina gore olmayacak biriydi sanirim.Hakkinizda hayirlisi..

Ya olurdu ben de de suç var annemi dinledim savaşcaz derken birden bitirdim ailesi yok ve işi düzgün değil diye annem olmaz dedi

Sadece meraktansa ulaşmayın bence umutlanabilir.
Zaten oraya taşındıysa yine görürsünüz.

2 sene sonra orda olmasi seni sevdigi anlamiyor gelmiyor aksine seni iyice takinti haline getirdigi anlamina geliyor. Bence hic bir sey olmamis gibi davran. Onunla konusman ona umit verecektir. Madem ayrildin arkasinda dur.

2 sene sonra orda olmasi seni sevdigi anlamiyor gelmiyor aksine seni iyice takinti haline getirdigi anlamina geliyor. Bence hic bir sey olmamis gibi davran. Onunla konusman ona umit verecektir. Madem ayrildin arkasinda dur.

Takıntı yapsa bunca zaman dilimde sahte hesap vs yine yazardı gibi geliyor bana da yanlışım demek ki teşekkürler

Ay bana böyle bi şey yapılsa hemen yumuşardım tabi seviyosam sevmiyosam da tırsardım ya hiç mi sevmiyon :KK53:

Back
X