- Konu Sahibi gonulpolat
Cocugum olmuyor artik yoruldmm. Ne yaptiysam olmadi.1,5 yillik evliyim bi yil once biyokimyasal gebelik gecirdim bidaha da hamile kalamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 22 yaşındayım 2 sene olcak evleneli eşim 36 yaşında ve çok çocuk istiyodu aileninde tek erkegi ailesi benim ailem çok istiyodu ve her ay hasta oldunmu diye beni ararlardı annm eşimin yengeleri durup durup bi kür önerirdi yok sogan kürü yok incir kürü yok maydonoz süt buharı yok tarçın bal çörek otu daralmıştım artık ve ne yalan söyliyim o kürlere inanmıyodum denemedim. Sonra gel zaman git zaman 8 ay oldu bebek yok doktora gittik sperm testi bana hormon testi yapıldı ve yasmin hapı kullanmamı söyledi iki ay ve onun dışında herşey normalmiş aradan 4 ay geçti yine gelen giden yok yumurta takibine başladık ve yumurtalarımın tembel oldugunu anca 15 16 mm büyüdügünü ama çatladıgını daha kaliteli yumurta olması lazım diyip klomen kullanıcaz dedi ama ondan önce ben rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı şükür sadece sol tüpümde yapışıklık varmış oda açıldı. Biz klomen tedavisine başladık sadece hormonlarımı bozup kist yaptı. Bide onlarla ugraştıkSelam kizlar Oncelikle ablamin hesabindan yaziyorum esim izin vermedigi icin hesap yazamadim ama bu konuda benim durumumda olanlardan yardim istiyorum, ben dort senedir evliyim cocugum olmuyor 22 yasindayim sekiz ay once klomen tedavisi gordum disgebelik gecirdim simdi tekrar tedaviye basladim ilacimin dozunu artirdi dokturum bes gunde on hap kullandim bugun 13 cu gunu tedavimin sizce birdaha tutarmi bu arada tek overim olustu ve igne yapmadi dktorum icinizde benim gibi olan varmi bebisim olurmu ne olur cevap yazin cok iihtiyacim var acil
Ben kimyasaldan 6 ay sonra hamile kaldım. Bu sürede kafama çok taktım doktora gittim rahim filmi çektirdim.Cocugum olmuyor artik yoruldmm. Ne yaptiysam olmadi.1,5 yillik evliyim bi yil once biyokimyasal gebelik gecirdim bidaha da hamile kalamadim