Benim Neden Sevgilim Olmuyor?

Pembetokaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
96
32
88
29
23 yaşında önlisans okuyan bir üniversite öğrencisi kızım.
İçki sigara ve diğer şeyleri içmem.
Ehliyetim var, kitap okumayı seviyorum, fotoğraf çekiyorum ve düzenliyorum.
Dövmeliyim, açık biriyim ve bu zamana kadar cinsellik yaşamadığım için de bakireyim çünkü eşime sakmayı düşündüm.
Ailem, akrabalarım düzgün insanlar ben de düzgün biriyim.
Kavga etmem, kimseye zarar vermem, konuşarak çözerim ya da Allah'a havale ederim (kapıcının üzerime yürüdüğü zaman nasıl sakin kaldığımı anlatmıştım)
Pek arkadaşım yok çünkü sırtımdan vurdular, daha fazla üzülmemek için hepsini sildim, Allah'a havale ettim ama yardıma ihtiyaçları olsa yine yardım ederim.

ınstagram da bi çocukla tanıştık. 25 yaşında, bekar, ailesiyle yaşıyor, üni mezunu, işinde gücünde. Onu beğendim. Whatsapp tan yazışıyorduk, o bana yazmayınca ben de ona yazmadım rahatsızlık vermemek için sonra numarasını silip takibi bıraktım.

Benden daha cahil, eğitimsiz, kavgacı kızların sevgilisi var da neden benim yok?

Yukarıya özelliklerimi yazdım. Ablalarım bende ne eksiklik var, lütfen belirttin. Bir şeyler eksik ki kaç senedir sevgilim olmuyor.

Laçkalaşmadığın için yoktur canim.
O bahsettigin kizlar onun bunun partisinde, her an stroy atan ruj beyinliler
Mevsimsel olarak revaçtalar erkekler icin.
Sen dogalsin.
Hata degil bu.
Gayet düzgün birine benziyorsun anlattigin kadari ile.
Umarim karsina yakin zamanda cikacaktir.
Su pandemi bitsin

Ben bu yaşıma kadar serseri, cahil, eğitimsiz erkeklerle görüşmedim zaten benim aile yapıma ters. İstedim ki en az üniversite mezunu olsun, ehliyeti olsun, işinde gücünde olsun, haram yemesin.
Instagram'da tanıştığım çocuk tam da öyle bir çocuktu ama o da beni istemedi demek ki sorun bende abla

Kısmet ya rabbim karşına helalini çıkarsın

Oyle deme olmuyorsa zorlamayacaksin
Akisina birak dogru bildiginden sasmadan yasa.
Guzel yaslardasin
Inci de denizin ta dibinde bir midyenin icinde ama bak becerikli olanlar nasil buluveriyor her yigidin harci olsaydi ohoo
Senin icindeki guzelligi de kesfeden cikacak eminim

benim de artık yok geçen hafta aldatıldım. İlişki olsa bir türlü olmasa bir türlü. Yaş karakter falan senle aynıyız. bir tek dövmem yok ve lisans öğrencisiyim ama malesef çok düzgün bir kız olmama rağmen aldatan kişi ve ailesi tarafından kötü cazgır ve namussuz bilindim. Ne kadar mükemmel olursan ol kısmetsizsen benim gibi çok yalnız kalırsın. Benim arkadaşlarımın çoğuna görücü geliyor çocuklar yazıyor millet sanki sıraya girmiş. Bende tık yok. Sosyal medyadan yazanlara da güvenmiyorum. Kimseden de etkilenemiyorum kolay kolay. Yalnızım yani yalnızım yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…