benim nefretim nişanlımın yengesi,,,,,,

dayısının eşi bu arada

canım kusura bakma ama, ilk okuyunca abisinin eşi sandım, ama dayısının eşiymiş, dıdısının dıdısı yani..
bayramdan bayrama niye bu kadar sorun ediyorsun ki..
bence sen kafanı takma fazla sonu iyi olmaz.. sedeften biliyoruz :51:

kim bu yenge, abisinin karısı mı
nişanlında seni onaylıyormuş, tamamen bağlantıyı kesmesi hiç akıllıca olmaz, beraber bayramdan bayrama gayet resmi görüşün
yaptıklarını unutamıyorum diyosunda canım, keskin sirke küpüne zarar, şu duyguların kime zarar veriyo ona mı yoksa önce kendine sonra nişanlınla ilişkinize mi, biraz mantıklı ol bence, nişanlın ya yok o benim canım yengem deseydi napcaktın
nişanlını dinle bence gayet makul mantıklı konuşmuş

evet doğru en çok ben zarar görüyorum o çok mutlu hiç birşey olmamış gibi davranıyor bense kendimi yiyip bitiriyorum kendme zarar veriyorum hemde bi hiç uğruna

canım kusura bakma ama, ilk okuyunca abisinin eşi sandım, ama dayısının eşiymiş, dıdısının dıdısı yani..
bayramdan bayrama niye bu kadar sorun ediyorsun ki..
bence sen kafanı takma fazla sonu iyi olmaz.. sedeften biliyoruz :51:

bazı şeyleri bilsemde kabullenemiyordm burda sizlerle paylaşma iyi geldi rahatladm başkasının ağzından duymak düşündüklerimi yapmam gerektiklerini ikna etti beni teşekkürler

mesafe koymak içinde takıntı yaratmamak içinde geç kalmış sayılmazsınız.mesfenizi koyun,ne derlerse desinler takmayın,haklarında konuşup konuşma hakkı tanımayın..grmeyin,bilmeyin,duymayın..s.a.-a.s. sınırınız olsun..

canım bizlerin en yapmamamız gereken... kızdığımızı, sinirlendiğimizi belli etmek..
o öyle laf soktuğu zaman cevap veremiyosan da şöyle yapabilirsin.. konuşmaya, laf sokmaya başladığı an hemen ortamda kim varsa ona başka bir konu açıp laf atabilirsin.. mesela eşi varsa: dayı bugün çok iyi görünüyorsun... ya da bi tanıdığınızdan konu aç bi çocuk varsa ortamda ona tatlım, canım gel kucağıma gibi şeyler yap... ben eskiden hiç cvp veremiyorken böyleydim... karşımdaki cvp veremeyeceğim biriyse yine aynını yaparım... karşındaki laf sokan fıttırıyo ondan sonra... sinirlensen bile belli olmuyo böylelikle :D

noktalama işaretlerine dikkat edilmeyen hiçbir konuyu okumuyorum..

Ben okuyorum ama siz niye bunu özellikle belirttiniz anlayamadım merak ettim sadece insanları düzgün yazmaya teşfik içinmi ama burası okul değil hani türkceyi katleden deseydiniz yine bir nebze anlardımda.Ayrıca okuyup okumamanız mesele değil ama bunu niye özellikle belirttiniz onu anlamadım

Alla alla o el kızı değilmiymişte sana laf çarptırıyor terbiyesiz böylelerinin saçını başını yolacan yaa sinirlendim bak şimdi:47::47::47::47:

kafana takma canım nişanlın zaten ayda yılda bir görüşürüz diyormuş idare edebilirsin sık sık biraraya gelmeyeceksin ne de olsa
görüşüncede fazla muhabbet etmezsin olur biter hala laf sokoyorsa da yarı şaka yarı ciddi cavabını verebilirsin:31:

Back
X