Benim Neyim Eksik :( :(

ben size katılmıyorum kızlar ya sevmek sevilmek herkesin hakkı.bir yerlere gitmek bıcır bıcır olmak gülmek ağlamak kısacası yaşamak için sevgili gerekli bence.kız en güzel çağlarını yalnız mı geçirsin?hani geçirmek istiyorsa geçirsin ama belli ki istemiyor.sizlerin sevgilileri kocaları yanında boşver otur ders çalış demek kolay.:ssz:

bence imaj değiştir canım sen imaj herşeydir biliyorsun.saçını boyat,yeni kıyafetler al biraz iddialı giyin,oturman kalkman kendine güvenli olsun.makyajsız fönsüz gezme,topuklu ayakkabı giy,(bir anda tüm ruh halini bile değiştiriyor).öyle eşofman spor ayyakkabı geziyorsan hiç şansın yok.internetten bile bakabilirsin ne moda ne giyebilirim.güzellik ondur dokuzu dondur (kıyafettir)diye bir ata sözümüz var.güzelliğini ortaya çıkar.bak millet nasıl takılıyor peşine.

evet ondan sonrada seni makyajsız bi halinde görsün ve bıraksın:D kızlar öyle süslenen püslenenlerede sırf makyaj bu gösteriş için yapıyor diyorlar.kendin ol doğal ol zaten sorun senin tipinde tarzında değil çünkü taliplerim oluyor ilk görüşmeden sonra olmuyor diyorsun otur nerde yanlış var düşün bence belki diyaloglarında bi sorun vardır ? ayrıca iyi bir arkadş ortamın varsa sevgili bile aramazsın eğlenir gezersin bıcır bıcır olursun ayrıca sevgili derdinde olmaz dene bence

bencede sevgili bazı konularda iyi olsa da üniversitede kısıtlıyor insanı. özellikle aynı gruptda değilseniz, ya da birbirinizin arkadaş grubuyla takılmayı istemezseniz en güzel günleriniz,üniversite hayatınız zindana dönüşebilir, benden söylemesi:) ve çook isterseniz, her daim beklerseniz kapınızı çalmaz. hatırlıyorum da üniversitede sevgili istemeyen arkadaşlarımın hepsinin bi sevgilisi olmuştu, sabırsızlıkla bekleyenler hala beklemedeler.. bence biraz oluruna bırakmalısın..

saçmalama bende sehir dışında üniversite okdum.sevgılım olmadı.sonra mezun oldum ve başka sehırde calışmaya basladım ve evlendım saçlama.unıversıteyı kazanmak demek sevgılı demek degıl.kı orda aolmasın daha ıyı.çunku dısardan okumaya gelen ınsanlar ,bır anda rahatlaga alışıyo.ve uygun olmayan davranıslarda bulunuyorlar.(bayan ve erkkeler)
o yuzden unıversıte bıterken yada bıttıgında olan ilişkıler daha sevıyelı oluyor.kı bırak sevgılıyı orda o kadar ıyı arkadaslar edınıceksın kı sadace arkadas olucaksın unutma .
arkadaslıklar daha onemlı sevgılı ve es zamanı gelınce olucak zaten.

ben senın yasadıklarını yasadım ve sehır dısında okudum basta belırttıgım gıbı.o yuzden mutlu arkadaslıklar edın kı unıversıte arkadaslıkları hıc unutulmaz

Kızlar merhaba benim de bir derdim var... 19 yaşındayım ve üniversitede birinci yılımı geride bıraktım. Üniversiteye ne hayallerle gelmiştim ama malesef birçok hayalkırıklığı yaşadım.Sorunum şu şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Birçok kişiyle görüştüm konuştum kısmetlerim oldu ama ilk görüşmeden sonrası hep hayalkırıklığıydı. Görüşmeler iyi geçse de hiçbirinin sonu gelmedi. Hep ümitlenip sonunda üzülen taraf ben oldum. Etrafıma bakıyorum başkalarından hiçbir eksiğim yok. Bu duruma çok üzülüyorum ve kafama takıyorum :( Neden böyle ne yapabilirim lütfen yardım edinn !!:43:

Valla canım bi yerinin eksikliğiyle bunun ne alakası var saçmalama. Benim ünide manken gibi bir arkadaşım var 5. yılımız bizim ünide ve o kızında sevgilisi yok. Bu işler kısmet meselesi birşeyin eksikliğiyle alakalı değil. Benim 4 yıllık bir ilişkim var ünie buldumda noldu adam tembelin teki 4 yıl çöpe gitti hala düzelir umuduyla beraberm

Üniversiteden sevgili uzak olsun benden. Hepsi çoluk çocuk. Senin de bunu gözlemlemiş olman lazım.
Ben her zaman benden en az 6 - 7 yaş büyük olmasını isterim beraber olacağım insanın.
O yüzden üniden biri aklımın ucundan bile geçmiyor. Hiç çekemem. :19: 21-22-23-24 yaş civarı bir erkekten ne beklenir. Hep bebe oluyor bunlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepiciğinize çook teşekkür ederim. :) Gerçekten biraz olsun içimi ferahlattınız.Görmedikleri görmemi,başka yönlerden bakmamı sağladınız. Gerçekten sağolun canlarım :32: :34:

Pardon da.. Üniversiteye sevgili bulmayami geldin?
ne kadar zorluklarla okuyup burslu Üniversite kazanmaya calisan gencler var, bilmem hatirlatmama gerek varmi?
ahhh su dünyanin adaleti...

Geçenlerde 4 yılımı geçirdiğim üniversiteme 4 sene aradan sonra gittim eşimle ve kampüste gezerken "keşke o yıllara tekrar dönsem, arkadaşlarımla doya doya gezsem tozsam saçma sapan kişilerle uğraşmasam" diye geçirdim valla içimden..En güzel yıllarını böyle düşünerek geçirme..Zamanı gelince doğru insan zaten çıkacak karşına. Üzme kendini diğerlerinden ne farkım diye düşünerek..

Tabiki bakımlı ol .
Ben asla makyajsız , fönsüz kapıdan dışarı çıkmam .
Sınav dönemlerinde makyajsız gittiğimde ağladın mı sen diyenler oldu elbette ama olsun :D

Belki de beklediğimizden gelmiyor yahu :)

saçmalama bende sehir dışında üniversite okdum.sevgılım olmadı.sonra mezun oldum ve başka sehırde calışmaya basladım ve evlendım saçlama.unıversıteyı kazanmak demek sevgılı demek degıl.kı orda aolmasın daha ıyı.çunku dısardan okumaya gelen ınsanlar ,bır anda rahatlaga alışıyo.ve uygun olmayan davranıslarda bulunuyorlar.(bayan ve erkkeler)
o yuzden unıversıte bıterken yada bıttıgında olan ilişkıler daha sevıyelı oluyor.kı bırak sevgılıyı orda o kadar ıyı arkadaslar edınıceksın kı sadace arkadas olucaksın unutma .
arkadaslıklar daha onemlı sevgılı ve es zamanı gelınce olucak zaten.

ben senın yasadıklarını yasadım ve sehır dısında okudum basta belırttıgım gıbı.o yuzden mutlu arkadaslıklar edın kı unıversıte arkadaslıkları hıc unutulmaz

harfiyen katılıyorum.
bence sevgili herşeye engel.önünüzde okadar çok sınav var ki
hepsine engel bence.
birçok kişiye bu saçma gelebilir ama bana göre iyi bir işe girdikten sonra işi gücü olan biriyle görüşmek
evlenmek bana daha mantıklı geliyor.

Popüler ünlü bir manken veya oyuncu olmak istiyorsan kayıt olun yeter. Dünya sizi keşfetmeye hazır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl sevgili bulursan dertlerin alasını bulmuş olursun , bulanların başı göğemi çıkıyor Herşeyin hayırlısını dile doğru zaman doğru insan. ...

Bu dert mi şimdi ne güzel sevgilin yok yalnızlığın tadını çıkar

Valla kadınları anlamıyorum sevgiliniz olsa bi dert olmasa yine dert:KK48:

Tamam şimdi gördüm birazdan Mune Mune onu keşfetmeye gelir:KK70:

Back
X