Rüya Yorumları Benim Rüyamı Yorumlayabilir misiniz?

zehragurbuz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
649
656
323
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Rüyamı anlatıyorum;

Bir heykel vardı özgürlük heykeli gibi daha da uzun haşmetli,o heykel islam düşmanı ülkelerin heykeliymiş.Kimse yanaşıpta yıkamıyor korkusundan birşey yaparlar diye.Ben de çekiniyorum ama çekinmem de içindeki askerler ölürse aileleri ne yapar diye,üzülüyorum yani.Hem de oğlumu düşünüyorum o napar ben hapise girersem diye.Ama bi yandan da dünya kurtulacak diyorum.Başlıyorum tırmanmaya.O kadar dik bir heykelki çıkılacak gibi değil ama ben hemen çıkıyorum.Tam boyun kısmına geldim.Heykel inlemeye başladı yapma diye bende gözümü kapadım kafasını kopardım.Uzun ince bir burnu da vardı ayrıca.Öyle seviniyorum ki hemen aşağı iniyorum.Şehir bomboş oldu huzur doldu.Sonra evimize dönüyorum.Ailemin evine(ben evliyim).Ev tank gibi birşeyden yapılmış yani demirden.Üzerinde bir şey kaplıydı onuda kırdım kaldırdım.Sonra babam çıktı içerden.Babama abimi çağır diye baba diye sevinçten haykırıyorum.Baba çabuk abimi çağır.Abim de Peygamberimiz(s.a.v) miş :43: Evden çıkıp bana bakıyor ben evin üstündeyim.Öyle güzel bakıyor ki abiiiiii başardım diyorum.Bakıyor heykele yıkılmış.Nasıl başardım kardeşim benim diyor bana sevinçle bakıyor :43:Abi başardım kopardım kafasını diyorum.O seviniyor.Eşi hamile imiş ve doğum yapmış esmer tombik bir bebeği olmuş ama kız mı erkek mi göremedim.İsim koydunuzmu abi dedim.Hayır henüz koymadık dedi.Orda uyandım alarmın sesine.

Yorumlayabilen birisi var ise Allah rızası için yorumlasın....

Back